yhenn Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 804 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşletmeni 22 Kasım 2018 #11 Malesef ürün tükenmiş, 920 liraydı.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.062 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 22 Kasım 2018 #12 Oreki dedi: MSI Optix MAG241C 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Fiyatı Alabiliyorsanız bu. Yoksa yukarıda atılan Viewsonic. Genişletmek için tıkla... Bu modelin renk kalitesi ile MAG24C arasında ne fark var? Size Samsung C24FG73 yarın bu veya başka bir sitede indirime girer mi? Yarına kadar MSI tükenir mi?
Oreki dedi: MSI Optix MAG241C 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Fiyatı Alabiliyorsanız bu. Yoksa yukarıda atılan Viewsonic. Genişletmek için tıkla... Bu modelin renk kalitesi ile MAG24C arasında ne fark var? Size Samsung C24FG73 yarın bu veya başka bir sitede indirime girer mi? Yarına kadar MSI tükenir mi?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 22 Kasım 2018 #13 Takeshi Kovacs dedi: Yarına kadar MSI tükenir mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Takeshi Kovacs dedi: Bu modelin renk kalitesi ile MAG24C arasında ne fark var? Genişletmek için tıkla... Neredeyse fark yok. Takeshi Kovacs dedi: Samsung C24FG73 yarın bu veya başka bir sitede indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama Samsung ile benzer fiyata bulursanız Samsung alırsınız.
Takeshi Kovacs dedi: Yarına kadar MSI tükenir mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Takeshi Kovacs dedi: Bu modelin renk kalitesi ile MAG24C arasında ne fark var? Genişletmek için tıkla... Neredeyse fark yok. Takeshi Kovacs dedi: Samsung C24FG73 yarın bu veya başka bir sitede indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama Samsung ile benzer fiyata bulursanız Samsung alırsınız.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.062 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 22 Kasım 2018 #14 Oreki dedi: Bilmiyorum ama Samsung ile benzer fiyata bulursanız Samsung alırsınız. Genişletmek için tıkla... Peki şu anki fiyatıyla MSI ile Samsung arasındaki 300 TL fiyat farkı Samsung almaya değer mi?
Oreki dedi: Bilmiyorum ama Samsung ile benzer fiyata bulursanız Samsung alırsınız. Genişletmek için tıkla... Peki şu anki fiyatıyla MSI ile Samsung arasındaki 300 TL fiyat farkı Samsung almaya değer mi?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 22 Kasım 2018 #15 Değmez. MSI alın. 100 TL falan olsaydı olabilirdi.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.062 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 22 Kasım 2018 #16 Oreki dedi: Değmez. MSI alın. 100 TL falan olsaydı olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Aslında şu an MSI almaya çok yakınım fakat Samsung tarafında Quantum Dot çok fazla fark yaratır mı diye düşünüyorum.
Oreki dedi: Değmez. MSI alın. 100 TL falan olsaydı olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Aslında şu an MSI almaya çok yakınım fakat Samsung tarafında Quantum Dot çok fazla fark yaratır mı diye düşünüyorum.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 22 Kasım 2018 #17 QLED süper bir şey değil. İyi bir şey ama inanılmaz bir fark yaratmıyor. Sisteminizde SSD yoksa, kalan parayla SSD alırsınız.
QLED süper bir şey değil. İyi bir şey ama inanılmaz bir fark yaratmıyor. Sisteminizde SSD yoksa, kalan parayla SSD alırsınız.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.062 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 22 Kasım 2018 #18 Oreki dedi: QLED süper bir şey değil. İyi bir şey ama inanılmaz bir fark yaratmıyor. Genişletmek için tıkla... Sizin önerdiğiniz Black Friday kapsamlı alışveriş siteleri var mı? Epey tarzı siteler fiyat güncellemesinde geç kalıyor.
Oreki dedi: QLED süper bir şey değil. İyi bir şey ama inanılmaz bir fark yaratmıyor. Genişletmek için tıkla... Sizin önerdiğiniz Black Friday kapsamlı alışveriş siteleri var mı? Epey tarzı siteler fiyat güncellemesinde geç kalıyor.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 22 Kasım 2018 #19 Maalesef bir bilgim yok.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.062 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 22 Kasım 2018 #20 Oreki dedi: Maalesef bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Son bir soru: LCD vs LED?