11500 TL'ye RTX 3060 Ti sistem toplama

Böyle bir sisteme B450 anakart almak sizce bir hata mı? Aynı tür sistem topluyorum da merak etmişken sormak istedim, kusura bakmayın rahatsız ettiysem.

Çözünürlük olarak 1080p mi kullanacaksınız? Intel düşünmüyor musunuz?
3060 Ti 4500-5500 lira

@Yüksek RPM Sharkoon'un o modelinde bazı korumalar eksik.

@Yüksek RPM Bugün de sizin yazdığınız her şeye bir eleştiri yaptım hocam, aslında amacım bu değildi

Ben sırf RTX 3060 Ti PCI-e 4.0 diye, anakart da 3.0 değil 4.0 olsun istedim.
Teşekkür ederim o halde bütçeyi biraz daha artırıp, B550 almak ileriye dönük daha mantıklı olur.

Şu anlık 1080P ileride 2K kullanmayı düşünüyorum ve Intel istemiyorum.
80+ Gold sertifikası güven vermez mi sharkoon için?

Eskiden AMD istemeyenler vardı şimdi de Intel istemeyenler var

Hocam eğer iş için kullanmayacaksanız Intel veya AMD istemiyorum demenin mantığı yok, Intel'ın performansı daha iyi olacaktır. R5 3600X ile 10600KF arasında büyük bir performans farkı var, 10600KF'nin fiyatı bayağı iyi.

Ben açtım cyberpunk sistem gereksinimlerine baktım 3600X gayet yeterli geldi. Dedim ki bu olsun i7 almaya kalksam çok pahalıya gelir diye düşündüm

Bilemem. Sharkoon bence kaliteli değil. Giriş seviye sistemler için kullanılabilir ama böyle bir sistemde daha iyisi alınmalı.

Bilemem. Sharkoon bence kaliteli değil. Giriş seviye sistemler için kullanılabilir ama böyle bir sistemde daha iyisi alınmalı. .

Sharkoon?

Model yok sanırım.

Marka değil model üzerinden konuşmak daha doğru.

Power Boost adı altında satılan ama tier A olan PSU da var.

Bu arada "bence" demek çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…