Alıp kullanacağım sanırım OC nasıl yapılır yaparken zarar verebilir miyim bilmiyorum. :/
Böyle bir sisteme B450 anakart almak sizce bir hata mı? Aynı tür sistem topluyorum da merak etmişken sormak istedim, kusura bakmayın rahatsız ettiysem.
Teşekkür ederim o halde bütçeyi biraz daha artırıp, B550 almak ileriye dönük daha mantıklı olur.Ben sırf RTX 3060 Ti PCI-e 4.0 diye, anakart da 3.0 değil 4.0 olsun istedim.
Şu anlık 1080P ileride 2K kullanmayı düşünüyorum ve Intel istemiyorum.Çözünürlük olarak 1080p mi kullanacaksınız? Intel düşünmüyor musunuz?
Intel i5-10600KF Altı Çekirdek 4.10 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Intel i5-10600KF Altı Çekirdek 4.10 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com 3060 Ti 4500-5500 lira
Kingston 16GB HyperX D4 3600M CL18 HX436C18FB4/16 Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kingston 16GB HyperX D4 3600M CL18 HX436C18FB4/16 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Samsung 860 Evo MZ-76E500BW 2.5" 500 GB SATA 3 SSD Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung 500gb 860 Evo 2,5" Mz-76e500bw 550/520mbs Sata3 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
@Yüksek RPM Sharkoon'un o modelinde bazı korumalar eksik.
@Yüksek RPM Bugün de sizin yazdığınız her şeye bir eleştiri yaptım hocam, aslında amacım bu değildi
Ben açtım cyberpunk sistem gereksinimlerine baktım 3600X gayet yeterli geldi. Dedim ki bu olsun i7 almaya kalksam çok pahalıya gelir diye düşündümEskiden AMD istemeyenler vardı şimdi de Intel istemeyenler var
Hocam eğer iş için kullanmayacaksanız Intel veya AMD istemiyorum demenin mantığı yok, Intel'ın performansı daha iyi olacaktır. R5 3600X ile 10600KF arasında büyük bir performans farkı var, 10600KF'nin fiyatı bayağı iyi.
Bilemem. Sharkoon bence kaliteli değil. Giriş seviye sistemler için kullanılabilir ama böyle bir sistemde daha iyisi alınmalı.Parçalar iyi seçilmiş, fiyatlarını da yazsaydınız keşke, daha iyisi toplanabilir belki.
1.B550-A PRO almanızı öneririm, bildiğim kadarıyla daha iyi.
2.Sharkoon kaliteli bir markadır, bu modeli iyi sanırım, sosyalde tavsiye ediliyor bazen.
3.uzun ömürlülük açısından 860 Evo öneririm, günlük kullanımda NVMe SSD'ler çok fazla fark yaratmıyor.
@/Doğukan Çakar\ benimle özel bir derdin mi var.
Bilemem. Sharkoon bence kaliteli değil. Giriş seviye sistemler için kullanılabilir ama böyle bir sistemde daha iyisi alınmalı..