İşlemci alacak kadar param yok ve H100M Pro-VD'nin desteği 2666 MHz'ye kadar yani RAM'i tam verimli kullanamıyorum. O yüzden farklı bir anakart önerisi istedim.
Asrock H110M-DGS R3 Intel LGA1151 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Boşu boşuna sıfır anakart almayın ölü soket zaten o işlemci ile 2666 MHz ile 3200 MHz arsında %5 fark ancak olur. İkinci elde ancak olabilir. Bütçeniz nedir?
Boşu boşuna sıfır anakart almayın ölü soket zaten o işlemci ile 2666 MHz ile 3200 MHz arsında %5 fark ancak olur. İkinci elde ancak olabilir. Bütçeniz nedir?
İşlemci alacak kadar param yok ve H100M Pro-VD'nin desteği 2666 MHz'ye kadar yani RAM'i tam verimli kullanamıyorum. O yüzden farklı bir anakart önerisi istedim.
Hocam Intel anakart ve işlemciler yakın zamana kadar RAM frekansı konusunda efektif değillerdi. i5 10400F işlemcide beli üst seviye anakart almadığımız sürece 2666MHz RAM frekansında takılı kalıyorduk. İkinci elden uygun fiyatlı bir anakart en makul tercih olur.
Hocam çok çok rahat ikinci el R5 3600 ve A320-B450 anakart bulunur bu paraya. Bütçeniz varken i3 7100 gibi çağdışı bir işlemciyle devam etmeniz mantıksız olur.