captaingypsy Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2020 #1 Anakart: Gigabyte H67M-D2-B3. 1155 pin anakartımın işlemci pinleri yamuk değişirsem diğer parçalar ile uyumlu olur mu? Bunun üzerine 4 GB Ddr3 Ram ve R7 240 Ekran kartı almayı planlıyorum anakart kaldırır mı power supply kaç watt almalıyım ? Dosya Ekleri ED93F25A-310A-481D-8E24-EEE5C6C2CD41.jpeg 1,9 MB · Görüntüleme: 354 Son düzenleme: 29 Ocak 2020
Anakart: Gigabyte H67M-D2-B3. 1155 pin anakartımın işlemci pinleri yamuk değişirsem diğer parçalar ile uyumlu olur mu? Bunun üzerine 4 GB Ddr3 Ram ve R7 240 Ekran kartı almayı planlıyorum anakart kaldırır mı power supply kaç watt almalıyım ?
vomeroguz03 Kilopat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 548 Çözümler 1 29 Ocak 2020 #2 captaingypsy dedi: Anakart: Gigabyte H67M-D2-B3. 155 pin anakartımın işlemci pinleri yamuk değişirsem diğer parçalar ile uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam LGA 1155 pinli MSİ Z77a-G43 anakartim varken pinleri yamultmustum. Sonra toplu igne yardimiyla duzeltip kullanmistim. İsterseniz böyle deneyin. Butun parcalar ile uyumlu olur. Artı 0 Eksi
captaingypsy dedi: Anakart: Gigabyte H67M-D2-B3. 155 pin anakartımın işlemci pinleri yamuk değişirsem diğer parçalar ile uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam LGA 1155 pinli MSİ Z77a-G43 anakartim varken pinleri yamultmustum. Sonra toplu igne yardimiyla duzeltip kullanmistim. İsterseniz böyle deneyin. Butun parcalar ile uyumlu olur.
KS KS captaingypsy Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2020 #3 vomeroguz03 dedi: Hocam LGA 1155 pinli MSİ Z77a-G43 anakartim varken pinleri yamultmustum. Sonra toplu igne yardimiyla duzeltip kullanmistim. İsterseniz böyle deneyin. Butun parcalar ile uyumlu olur. Genişletmek için tıkla... Hocam onu da düşündüm de ben baya yamultmuşum düzeltmeye çalışırken yine de deneyeceğim onu Artı 0 Eksi
vomeroguz03 dedi: Hocam LGA 1155 pinli MSİ Z77a-G43 anakartim varken pinleri yamultmustum. Sonra toplu igne yardimiyla duzeltip kullanmistim. İsterseniz böyle deneyin. Butun parcalar ile uyumlu olur. Genişletmek için tıkla... Hocam onu da düşündüm de ben baya yamultmuşum düzeltmeye çalışırken yine de deneyeceğim onu
UNEQUAL Kilopat Katılım 20 Mayıs 2017 Mesajlar 170 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2020 #5 UNEQUAL dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Amd işlemcilerde geçerli bu. Arkadaşın işlemcisi intel. Artı 0 Eksi
UNEQUAL dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Amd işlemcilerde geçerli bu. Arkadaşın işlemcisi intel.
UNEQUAL Kilopat Katılım 20 Mayıs 2017 Mesajlar 170 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2020 #6 UNEQUAL dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu adam işinin ustası sana yardımcı olacağına eminim. Hüseyin42 dedi: Amd işlemcilerde geçerli bu. Arkadaşın işlemcisi intel. Genişletmek için tıkla... Ama yöntem değişmeyecek. Artı 0 Eksi
UNEQUAL dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu adam işinin ustası sana yardımcı olacağına eminim. Hüseyin42 dedi: Amd işlemcilerde geçerli bu. Arkadaşın işlemcisi intel. Genişletmek için tıkla... Ama yöntem değişmeyecek.
KS KS captaingypsy Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2020 #7 Hüseyin42 dedi: Amd işlemcilerde geçerli bu. Arkadaşın işlemcisi intel. Genişletmek için tıkla... benim pinler anakart üzerinde Artı 0 Eksi
Hüseyin42 dedi: Amd işlemcilerde geçerli bu. Arkadaşın işlemcisi intel. Genişletmek için tıkla... benim pinler anakart üzerinde
UNEQUAL Kilopat Katılım 20 Mayıs 2017 Mesajlar 170 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2020 #8 captaingypsy dedi: benim pinler anakart üzerinde Genişletmek için tıkla... Üzerindeki statik elektriği atıp cımbız yardımıyla düzeltmeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
captaingypsy dedi: benim pinler anakart üzerinde Genişletmek için tıkla... Üzerindeki statik elektriği atıp cımbız yardımıyla düzeltmeyi deneyebilirsin.