1155 sistem önerisi

Saglam3434

Kilopat
Daha fazla  
Ikinci el 1155 çipli bi sistem toplamayı düsünüyorum. Oyun oynayan biri degilim. Bilgisayarda yapacagim en agır islem ara sira video transcode etmek olacak. O islem de 4 cekirdekli i3 2250 laptobumu bile yüzde yüz islemci gücü ile kullanıyor ortalama 1 saat suruyor. Bana daha iyi islemci gücü lazım, 1 saatten de az surmeli transcode islemi. Overclock da yapıp maksimum güc almak istiyorum. 1156 Xeon 3440 toplayacaktim 1155 biraz daha güncelmis, 1155'e yöneldim. AliExpress'de Gigabyte GA-Z77-HD3 modelini gördüm. USB 3.0 ve SATA 3 destegi var. Bunun yanına da overclock yapabilecegim 300 lira bandında bi islemci tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Daha sonra RAM ve iyi bi PSU ile sistemi tamamlayacağım. Hala XP kullandigim icin 4 GB RAM benim icin yeterli. Bana önemli olan islemci gücü. Tavsiyeleriniz neler olur? Tesekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.

Elimde GA-B75M-D2V anakart, i5 3550 işlemci ve Kingston HyperX Savage RED 8GB 1600MHZ CL9 sistem var. Yeni bilgisayar topladığım için kullanmıyorum şuan. Satın almak isterseniz görüşme sağlayabiliriz.

Site politikanızı çok beğendim. Hemen iki uyarı aldım.
Neyse.
Şuan satın almayı düşünmüyorum araştırma içerisindeyim sadece.
Var mıdır önerisi olan ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı