En ucuz Deep Cool Gammaxx L360 A-RGB WH 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool Gammaxx L360 A-RGB WH 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.381,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Cooler Master PL360 FLUX ARGB 360 mm MLY-D36M-A23PZ-R1 Sıvı İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Cooler Master PL360 FLUX ARGB 360 mm MLY-D36M-A23PZ-R1 Sıvı İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Bütçe artarsa
Bütçe artmaz ise üstteki arkadaşın attığı alınabilir.
Corsair H150 RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair H150 RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Cool Master hakkında birtakım şikayetler duyuyordum. Biraz da eski bir model. Ben Corsairkalitesine satış sonrası hizmetine biraz daha güvenirdim açıkçası. Ayrıca fanları ve genel anlamda pompa yapısı falan da fena değil. Pompası 3000 devir. Sesli de çalışmıyor fanları falan. Özel modifiye edilmiş 1500 RPM fanları vardı yanlış hatırlamıyorsam. Sessiz ama iyi soğutuyor radyatörü. Ayrıca Commander pro vs'ye gerek kalmadan direkt herhangi bir 3v 5v argb kontrolcüye veya ana karta bağlayabiliyorsun ledlerini.
En ucuz Deep Cool Gammaxx L360 A-RGB WH 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool Gammaxx L360 A-RGB WH 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.381,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!