118 MB olan ETS 2 güncellemesi 14 GB olarak iniyor

Emir13

Hectopat
Merhaba uzun zamandır çok canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum artık gına geldi hiçbir şekilde sorunumu çözemedim. Şu an Euro Truck Simulator2 oyunumu güncellemek istiyorum, güncelleme boyutu 118MB. Diskte 24 GB boş yer var ama güncelleme uygulanıyor kısmı dolduktan sonra diskte yer yok yazıyor bakıyorum 0 Bayt kalmış. Bu ne kadar saçma bir şey. Ben bunu nasıl çözeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba uzun zamandır çok canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum artık gına geldi hiçbir şekilde sorunumu çözemedim. Şu an Euro Truck Simulator2 oyunumu güncellemek istiyorum, güncelleme boyutu 118MB. Diskte 24 GB boş yer var ama güncelleme uygulanıyor kısmı dolduktan sonra diskte yer yok yazıyor bakıyorum 0 Bayt kalmış. Bu ne kadar saçma bir şey. Ben bunu nasıl çözeceğim?

Hocam dediğiniz şeyin aynısından Payday 2 de var. Bilgisayar bir sonraki güncellemelerde diskte yer açıyor ayrıca daha rahat oynayın diye yapiyor.

Base. SCS dosyasını veya scs uzantılı başka dosyayı dışarıya çıkartıyor güncellemeyi entegre entegre edip sonra tekrar paketliyor yer kaplaması o yüzden oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı