Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 12 Mart 2022 #51 BaranHB dedi: 5 dakika oldu sonuçlar böyle test bitmedi henüz. Çekirdek termal kısma neden ever olarak çıktı anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Anlık pik yapmış olabilir, @T129Atak ‘ın yaptırdığı ayarlar benimkilerle aynı. Belki bir tık düşürmek gerekebilir.
BaranHB dedi: 5 dakika oldu sonuçlar böyle test bitmedi henüz. Çekirdek termal kısma neden ever olarak çıktı anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Anlık pik yapmış olabilir, @T129Atak ‘ın yaptırdığı ayarlar benimkilerle aynı. Belki bir tık düşürmek gerekebilir.
B BaranHB Centipat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 983 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #52 Gregorz Brzecz. dedi: Anlık pik yapmış olabilir, @T129Atak ‘ın yaptırdığı ayarlar benimkilerle aynı. Belki bir tık düşürmek gerekebilir. Genişletmek için tıkla... 97 dereceyi gördü bu arada. Multicore skoru 12720 çıktı.
Gregorz Brzecz. dedi: Anlık pik yapmış olabilir, @T129Atak ‘ın yaptırdığı ayarlar benimkilerle aynı. Belki bir tık düşürmek gerekebilir. Genişletmek için tıkla... 97 dereceyi gördü bu arada. Multicore skoru 12720 çıktı.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 12 Mart 2022 #53 BaranHB dedi: 97 dereceyi gördü bu arada. Multicore skoru 12720 çıktı. Genişletmek için tıkla... Çok iyi, tam Hwinfo fotosunu atar mısın?
BaranHB dedi: 97 dereceyi gördü bu arada. Multicore skoru 12720 çıktı. Genişletmek için tıkla... Çok iyi, tam Hwinfo fotosunu atar mısın?
T129Atak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.283 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Ankara 12 Mart 2022 #54 BaranHB dedi: 97 dereceyi gördü bu arada. Multicore skoru 12720 çıktı. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi. Stres testinde kötü sıcaklıklar değil.
BaranHB dedi: 97 dereceyi gördü bu arada. Multicore skoru 12720 çıktı. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi. Stres testinde kötü sıcaklıklar değil.
B BaranHB Centipat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 983 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #55 Gregorz Brzecz. dedi: Çok iyi, tam Hwinfo fotosunu atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam test bittiği için değerler düştü bende kapattım programı. Şimdi Singlecore testine başlattım.
Gregorz Brzecz. dedi: Çok iyi, tam Hwinfo fotosunu atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam test bittiği için değerler düştü bende kapattım programı. Şimdi Singlecore testine başlattım.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 12 Mart 2022 #56 80/60’da mavi ekran yersin diye düşünüyordum da kaliteli silikon denk gelmiş sana BaranHB dedi: Hocam test bittiği için değerler düştü bende kapattım programı. Şimdi Singlecore testine başlattım. Genişletmek için tıkla... Keşke kapatmasaydın watt’a bakacaktık.
80/60’da mavi ekran yersin diye düşünüyordum da kaliteli silikon denk gelmiş sana BaranHB dedi: Hocam test bittiği için değerler düştü bende kapattım programı. Şimdi Singlecore testine başlattım. Genişletmek için tıkla... Keşke kapatmasaydın watt’a bakacaktık.
B BaranHB Centipat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 983 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #57 @T129Atak @Gregorz Brzecz. Şimdi benim anlamadığım şey şu ; Bu CPU sürekli bu sıcaklıkta mı çalışacak ? Düşük W değerde neden düşük skor alıyor ? Servislik bir sorunu var mı umarım yoktur.
@T129Atak @Gregorz Brzecz. Şimdi benim anlamadığım şey şu ; Bu CPU sürekli bu sıcaklıkta mı çalışacak ? Düşük W değerde neden düşük skor alıyor ? Servislik bir sorunu var mı umarım yoktur.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 12 Mart 2022 #58 BaranHB dedi: @T129Atak @Gregorz Brzecz. Şimdi benim anlamadığım şey şu ; Bu CPU sürekli bu sıcaklıkta mı çalışacak ? Düşük W değerde neden düşük skor alıyor ? Servislik bir sorunu var mı umarım yoktur. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda bu sıcaklıkları görmezsin. Bu sadece teste özel.
BaranHB dedi: @T129Atak @Gregorz Brzecz. Şimdi benim anlamadığım şey şu ; Bu CPU sürekli bu sıcaklıkta mı çalışacak ? Düşük W değerde neden düşük skor alıyor ? Servislik bir sorunu var mı umarım yoktur. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda bu sıcaklıkları görmezsin. Bu sadece teste özel.
B BaranHB Centipat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 983 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #59 Gregorz Brzecz. dedi: Oyunlarda bu sıcaklıkları görmezsin. Bu sadece teste özel. Genişletmek için tıkla... Peki yaptığım ayarlar bu şekilde kalacak mı ? Bu şekilde kalması gerekiyor mu yoksa düşürecek miyiz tekrar ?
Gregorz Brzecz. dedi: Oyunlarda bu sıcaklıkları görmezsin. Bu sadece teste özel. Genişletmek için tıkla... Peki yaptığım ayarlar bu şekilde kalacak mı ? Bu şekilde kalması gerekiyor mu yoksa düşürecek miyiz tekrar ?
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 12 Mart 2022 #60 BaranHB dedi: Peki yaptığım ayarlar bu şekilde kalacak mı ? Bu şekilde kalması gerekiyor mu yoksa düşürecek miyiz tekrar ? Genişletmek için tıkla... uV kalacak. Eğer mavi ekran yersen Core 80 cache 50 denersin.
BaranHB dedi: Peki yaptığım ayarlar bu şekilde kalacak mı ? Bu şekilde kalması gerekiyor mu yoksa düşürecek miyiz tekrar ? Genişletmek için tıkla... uV kalacak. Eğer mavi ekran yersen Core 80 cache 50 denersin.