11877 numarası verdiği servis dolayısıyla 139 TL para kesecek

1Herakles

Yoctopat
Daha fazla  
Kendimi bu olay oldu olalı çok berbat hissediyorum ve aileme karşı çok kötü ve mahcup hissediyorum, rica ediyorum tüm mesajı okuyun.
21 Mayıs günü bir uygulamaya kayıt olurken yanlış telefon numarası girmişim ve acaba kime gitti, öğrenebilir miyim diye "ceptennumarasorgula.com" bir siteye girdim, acelem olduğu için dikkatsizce sitedeki numara yazma yerine girdiğim numarayı yazdım ve beni mesajlar uygulamasina götürdü ve 11877'ye '... Numarasını sorgula' diye hazır mesaj hazırlamış ben de bir şey olmaz diye yolladım. Ne bir bilgi verdi ne de bir hizmet sundu, hizmet bedeli 139 TL'dir diye geri SMS geldi. İnternette numarayı ve siteyi araştırdığımda binlerce şikayet ile karşılaştım ve hala insanları soymaya devam ediyorlar. Faturama yansıyacak mı bilmiyorum. Yansımadan önce bunu engelleyebilir miyim onu da bilmiyorum. Numarayı direkt engelledim. Yardım edin arkadaşlar. Hayatımda her şey üst üste gelmeye başladı çok kötüyüm. Numarası veri tabanında kayıtlı olanlara bile aynı şekilde mesaj geliyormuş. Bu olayı aileme söylemeli miyim? Bu 139 TL'nin kesilmeme durumu var mı? Elimden geldiğince yeteri yerlere şikayet ettim bu siteyi ve numarayı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250527-201852_Messages.png
    Screenshot_20250527-201852_Messages.png
    88,2 KB · Görüntüleme: 118
Kendimi bu olay oldu olalı çok berbat hissediyorum ve aileme karşı çok kötü ve mahcup hissediyorum, rica ediyorum tüm mesajı okuyun.
21 Mayıs günü bir uygulamaya kayıt olurken yanlış telefon numarası girmişim ve acaba kime gitti, öğrenebilir miyim diye "ceptennumarasorgula.com" bir siteye girdim, acelem olduğu için dikkatsizce sitedeki numara yazma yerine girdiğim numarayı yazdım ve beni mesajlar uygulamasina götürdü ve 11877'ye '... Numarasını sorgula' diye hazır mesaj hazırlamış ben de bir şey olmaz diye yolladım. Ne bir bilgi verdi ne de bir hizmet sundu, hizmet bedeli 139 TL'dir diye geri SMS geldi. İnternette numarayı ve siteyi araştırdığımda binlerce şikayet ile karşılaştım ve hala insanları soymaya devam ediyorlar. Faturama yansıyacak mı bilmiyorum. Yansımadan önce bunu engelleyebilir miyim onu da bilmiyorum. Numarayı direkt engelledim. Yardım edin arkadaşlar. Hayatımda her şey üst üste gelmeye başladı çok kötüyüm. Numarası veri tabanında kayıtlı olanlara bile aynı şekilde mesaj geliyormuş. Bu olayı aileme söylemeli miyim? Bu 139 TL'nin kesilmeme durumu var mı? Elimden geldiğince yeteri yerlere şikayet ettim bu siteyi ve numarayı.

THH ile ancak alırsınız parayı yoksa zor biraz.

Dostum kendini üzmene gerek yok. Ailene karşı mahcup olmana da gerek yok. Bir yanlışlık yapmışsın bir daha yapmazsın olur biter. Böyle ufak bir miktardan dolayı ailenin üzülmeyeceğinden eminim.

Peki mümkün mü? Ailemle paylaşmalı mıyım? Kendim e-Devlet'e giremiyorum onları bu durumdan dolayadıda üzmek istemiyorum. Çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum.

Karşılığında bir hizmet vermemiş önce operatör ile görüşün ardından başvuru yapın. Yüksek ihtimal kazanırsınız.

Karşılığında bir hizmet vermemiş önce operatör ile görüşün ardından başvuru yapın. Yüksek ihtimal kazanırsınız.

Ailemle bunu konuşacağım. İsterseniz siz de bakın hem Google Play sitelerinde hem de Şikayetvar'da tonlarca şikayet bulunuyor ve tamamen insanları soyuyorlar.

Dostum kendini üzmene gerek yok. Ailene karşı mahcup olmana da gerek yok. Bir yanlışlık yapmışsın bir daha yapmazsın olur biter. Böyle ufak bir miktardan dolayı ailenin üzülmeyeceğinden eminim.

Aileme şu yaşıma kadar çok yük olduğumu hissediyorum ve kendimi hayal kırıklığı olarak görüyorum. Durumumuz kötü değil ama bunları düşündükçe çok kötü oluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum herhangi bir kartım yok Telegram'da kullanmıyorum eğer böyle bir şey yaparsanız sevinirim gerçekten. Aileme daha bu durumuda söylemedim.

Ailemle bunu konuşacağım. İsterseniz sizde bakın hem Google Play sitelerinde hem de Şikayetvar da tonlarca şikayet bulunuyor ve tamamen insanları soyuyorlar.

Maalesef öyle hocam ama THH ile rahatlıkla geri alabilirsiniz.

Zaten psikolojim ve moralim düşüktü bu durumdan sonra daha da kötü oldu. Tek istediğim şey Tosla'dan kart açmaktı ininal kapandığı için. Forza Motorsport alacaktım veli onayı için telefon numarası isteyince de salak gibi temp numara kullandım sonra onu da yanlış girmişim uygulamaya T.C. No ile kayıt vs. yaptığımız için girdiğim numaraya kişisel bilgim gitmiştir endişesiyle merak edip kime gitmiş diye bakmak istemiştim. Tosla'ya da bunu yapmadan önce attığım mailde de bunu sormuştum onun da cevabı yarın gelmişti, öyle kişisel bilgi vermediklerini sadece onay linki gibi bir şey attıklarını yazmışlardı. Tamamen salaklığımdan dolayı oldu ve bu olay psikolojimi daha kötü etkiledi. Halbuki oyun almakla daha işim kalmamıştı bu alacağım son oyundu ve arkadaşlarımdan biriside kendi Papara'sını kullanmama izin vermişti. Tam bir hayal kırıklığıyım. Umarım gününüz iyi geçmiştir. Yardım ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Bu durumda kalıp hiç parasını geri alan yok mu arkadaşlar? Veya bu olay başına gelen?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı