11'de nasıl ders çalışılır?

wuhur

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle hayatımda sadece sınav akşamından sınav akşamına ders çalıştım. Sadece LGS'de bolca deneme (haftada 2) çözerek 400 küsur puan yapmıştım. Bir haftadır YKS'ye çalışmaya başladım. Çalışma planım kaba taslak pazartesi, ilk 12 konu soru bankasından 2 test, 20 soru paragraf; salı, geometri 2 test, AYT matematik 2 test ve bunu hafta boyunca bu sırayla devam ettiriyorum. Bir de hatırlamak amacıyla 6-8 saatlik TYT fen videoları izliyorum. O videolar bittikten sonra ise baştan 11. sınıf fenlere başlayacağım. Sizce yeterli midir, eklemem gereken ne vardır? Zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

Detaylı çalış, soru çöz, tekrar et, deneme çöz AYT'ye erken başla.

Eğer 11'inde az da olsa eksiklik varsa bitirmen gerek yoksa 12'de sürünürsün

Eğer 11'inde az da olsa eksiklik varsa bitirmen gerek yoksa 12'de sürünürsün.

Hocam şu anlık TYT fenleri hatırlamak amacıyla sadece izliyorum, test çözmüyorum veyahut not çıkarmıyorum. Sonrasında 11. sınıf fenlere geçeceğim. Sizce not çıkarmam gerekir miydi veya ileride gerekir mi? Eksiklik olarak da ise birikmiş, hiç hatırlamadığım konulara özellikle çalışacağım.

Detaylı çalış, soru çöz, tekrar et, deneme çöz AYT'ye erken başla.

Denemelere düzenli olarak 12'nin başında başlasam geç kalır mıyım yoksa yazın mı başlamam gerekir? Konu eksikliğimin olmaması gerekir mi?

TYT Fende not çıkarmak gerekir çabucak unutulduğu için kısa kısa notlar lazım. Eğer 11.sınıfa döncek olsam 11i sağlam tutardim TYT yazın halloluyor merak etme günde 5-6 saat çalışırsın rahat biter şu an yapabileceğin en iyi şey 11.sınıfa odaklanman olurdu.

Saolun hocam sayenizde şuan AYT Fen gözümde daha da büyüdü. Çalışmam ona göre artacak şu TYT fenleri kabataslak bitirdiğimde.

Sana tavsiyem her gün düzenli geometri paragraf problem çöz özellikle geometriye çok önem ver ve matematiği iyi hallet.

Sana tavsiyem her gün düzenli geometri paragraf problem çöz özellikle geometriye çok önem ver ve matematiği iyi hallet.
Hocam şuanlık ilk 12 konunun üstünden geçiyorum, sonra probleme geçicem. Onun dışında şuanlık dediğim gibi bir gün Geometri / AYT Mat diğer gün Paragraf / TYT Mat çalışıyorum. Yazın sizin dediğiniz gibi her gün üçünede bakmayı düşünüyorum.

kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…