11'e geçerken ne yapılmalı?

alloftestars

Femtopat
Daha fazla  
Eşit ağırlık ilk 100 istiyorum. Ne yapmam lazım? TYT Mat kampı izleyeceğim bir tane yanında da 3D TYT soru bankası çözeceğim EyüpB mi izleyeyim Matematiğin Güler Yüzü mü? 10. Sınıf sonu hiç TYT çalışmadan girdiğim TYT denemesinde 17.75 mat netim vardı çok umursayarak çözmemiştim okulun sonu diye. TYT Fen çalışayım mı yoksa sadece mat+dil bilgisi ile mi gideyim?

Hocam TYT matematiği bitirmeniz sizin için çok iyi olur. Özellikle geometri 11. sınıfta gerekiyor. Fonksiyonları da iyi öğrenmenizi öneririm. Bunlara ek olarak günlük paragraf problem ve geometri çözmenizi öneririm. EyüpB izlemeniz daha iyi olur bence.

Sağ olun hocam. Peki 1 ayda biter mi? Geri kalan günlerde yazılım tarzı kurslarda ve tatilde olacağım da yine de bitirmem gerekiyor yaz sonu okul kur belirleyecek.

Sağ olun hocam. Peki 1 ayda biter mi? Geri kalan günlerde yazılım tarzı kurslarda ve tatilde olacağım da yine de bitirmem gerekiyor yaz sonu okul kur belirleyecek.
1 ayda zorlayıp bitirseniz bile konulara o kadar da zaman ayırmamış olacağınız için eksikleriniz olur. Bence en azından 1,5 aya yaymanız daha sağlıklı olur hem kendinizi çok da zorlayıp yormuş olmazsınız hem de daha iyi öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam sadece TYT Mat+Geo çalışmaya karar verdim gittiği yere kadar gidecek biter mi bilmiyorum bir de arada TYT Fen konu özeti okuyup branş çözeceğim. Mata bugün başladım bakalım.

Hangi kanalın anlatımı size hitap ediyorsa onu dinleyebilirsiniz.

TYT matematik ve Türkçe çalışması ilk aşamada yeterde artar bile. Hoca olarak da çevrenizdeki gereksizleri dinleyip ¨Bundan dinlemeyen kazanamaz!¨ illa dedikleri popüler hocayı dinlemenize gerek yok. Size hangisi uyuyorsa onu dinleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…