11'e geçerken yaz tatilinde dilciler nasıl çalışmalı?

Estas

Picopat
10'dan 11'e geçerken ki yaz tatilinde dil alanında okuyacak biri nasıl çalışmalı? TYT zaten çalışırım ama dil için yapılsa daha iyi olur dediğiniz bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek tavsiyem hiçbir şey yapmaman. Zaten okulda 2 yıl boyunca yoğun bir tempoda olacaksın o yüzden yaz tatilini dilediğin gibi geçir.

Tek tavsiyem hiçbir şey yapmaman. Zaten okulda 2 yıl boyunca yoğun bir tempoda olacaksın o yüzden yaz tatilini dilediğin gibi geçir.
Evde sıkılıyorum. Telefon bağımlılığını bırakmaya çalışıyorum, o yüzden çalışmak istiyorum. Zaten TYT için hiç çalışmadım, ayrıca hem AYT sayısal, hem de YDTye gireceğim için hepsini 11 ve 12ye bırakmam zor olur.

Şuan bunlar için çok erken dediğim gibi o yüzden kafanızı dağıtın çünkü fırsat bulamayacaksınız. Ayrıca YDT ve AYT ye aynı anda çalışmak imkansız olacak yine de denemek size kalmış

Paragraf ve problem rutini oluştur sadece gerisi sınav zamanı 11'den 12'ye geçerken yaparsın, paragraf ve problem rutini oluşturman gerek çünkü ne kadar konuya hakim olsanda farklı soru kalıplarını analiz etmen ve öğrenmen gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı