aras55 Kilopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 155 26 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Tek oynadığım oyun CS2. 75Hz monitörlü bir sistem önerisine ihtiyaç var. İkinci el almak istemesem de varsa önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2024
Merhaba arkadaşlar. Tek oynadığım oyun CS2. 75Hz monitörlü bir sistem önerisine ihtiyaç var. İkinci el almak istemesem de varsa önerilerinizi bekliyorum.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #2 Bu fiyata sıfır olarak ancak APU sistem var örnek olarak, ama toplarsanız bence daha ucuza gelebilir. İkinci el olarak bunu buldum her ne kadar tek fanlı olsa bile nimet seçilmez bu fiyata.
Bu fiyata sıfır olarak ancak APU sistem var örnek olarak, ama toplarsanız bence daha ucuza gelebilir. İkinci el olarak bunu buldum her ne kadar tek fanlı olsa bile nimet seçilmez bu fiyata.
5 56136 Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 1.938 Çözümler 3 26 Temmuz 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Bu fiyata sıfır olarak ancak APU sistem var örnek olarak, ama toplarsanız bence daha ucuza gelebilir. İkinci el olarak bunu buldum her ne kadar tek fanlı olsa bile nimet seçilmez bu fiyata. Genişletmek için tıkla... APU sistem yerine 2 nci eldeki ürün tercih ederdim. Cidden güzelmiş 11 k gerçekten çok iyi bir sistem.
Cheese Wizzard dedi: Bu fiyata sıfır olarak ancak APU sistem var örnek olarak, ama toplarsanız bence daha ucuza gelebilir. İkinci el olarak bunu buldum her ne kadar tek fanlı olsa bile nimet seçilmez bu fiyata. Genişletmek için tıkla... APU sistem yerine 2 nci eldeki ürün tercih ederdim. Cidden güzelmiş 11 k gerçekten çok iyi bir sistem.