Kageiz Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #1 Telefonumu yeni aldım birkaç gün 12.5 yani geldiği sürümde kullandım çok güzel di ama bir güncelleme yapmak istedim ve MIUI 14'e gectim cihaz oyun oynarken cok isiniyor ve pili hızlı bitiyor sürümü nasıl düşürürüm, telefoncular bu işlemi yapıyor mu?
Telefonumu yeni aldım birkaç gün 12.5 yani geldiği sürümde kullandım çok güzel di ama bir güncelleme yapmak istedim ve MIUI 14'e gectim cihaz oyun oynarken cok isiniyor ve pili hızlı bitiyor sürümü nasıl düşürürüm, telefoncular bu işlemi yapıyor mu?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.880 Makaleler 3 Çözümler 36 24 Nisan 2023 #2 Mi Flash Tool kullanmanız gerekli. Onun için de bootloader kilidi açılacak ve garantiniz bozulacak. Telefoncuların tamamı yapacaktır ama tek kuruş vermeye değmez, 5 dakika süren bir işlem sadece.
Mi Flash Tool kullanmanız gerekli. Onun için de bootloader kilidi açılacak ve garantiniz bozulacak. Telefoncuların tamamı yapacaktır ama tek kuruş vermeye değmez, 5 dakika süren bir işlem sadece.
Kageiz Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #3 Garantisi yok zaten Genpa'da bozuk telefon üstüne değişim olarak aldim. codefl0w dedi: Mi Flash Tool kullanmanız gerekli. Onun için de bootloader kilidi açılacak ve garantiniz bozulacak. Telefoncuların tamamı yapacaktır ama tek kuruş vermeye değmez, 5 dakika süren bir işlem sadece. Genişletmek için tıkla... ve birkaç kişi mediatek işlemcin var olmaz dedi sorun olurmu ?
Garantisi yok zaten Genpa'da bozuk telefon üstüne değişim olarak aldim. codefl0w dedi: Mi Flash Tool kullanmanız gerekli. Onun için de bootloader kilidi açılacak ve garantiniz bozulacak. Telefoncuların tamamı yapacaktır ama tek kuruş vermeye değmez, 5 dakika süren bir işlem sadece. Genişletmek için tıkla... ve birkaç kişi mediatek işlemcin var olmaz dedi sorun olurmu ?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.880 Makaleler 3 Çözümler 36 24 Nisan 2023 #4 Kageiz dedi: Garantisi yok zaten Genpa'da bozuk telefon üstüne değişim olarak aldim. ve birkaç kişi mediatek işlemcin var olmaz dedi sorun olurmu ? Genişletmek için tıkla... Asla sorun olmaz, bizzat kendim defalarca kez kullandım.
Kageiz dedi: Garantisi yok zaten Genpa'da bozuk telefon üstüne değişim olarak aldim. ve birkaç kişi mediatek işlemcin var olmaz dedi sorun olurmu ? Genişletmek için tıkla... Asla sorun olmaz, bizzat kendim defalarca kez kullandım.