gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #31 viczafervic dedi: Attığınız da iyi sistem ama 6600 XT'li sisteme vereceğiniz ekstra 500₺ her kuruşuna hayli hayli değer. Şahsen 500₺ ekstra verir, 6600 XT'li sistemi alırdım. Genişletmek için tıkla... Evet mantıklı olduğunu biliyorum ama Cyberpunk ultrada oynayacak biri değilim zaten. Ben alışkın olduğum için direk ayarları en düşüğe çekerim
viczafervic dedi: Attığınız da iyi sistem ama 6600 XT'li sisteme vereceğiniz ekstra 500₺ her kuruşuna hayli hayli değer. Şahsen 500₺ ekstra verir, 6600 XT'li sistemi alırdım. Genişletmek için tıkla... Evet mantıklı olduğunu biliyorum ama Cyberpunk ultrada oynayacak biri değilim zaten. Ben alışkın olduğum için direk ayarları en düşüğe çekerim
viczafervic Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 855 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #32 gorko dedi: Evet mantıklı olduğunu biliyorum ama Cyberpunk ultrada oynayacak biri değilim zaten. Ben alışkın olduğum için direk ayarları en düşüğe çekerim Genişletmek için tıkla... Hocam gelecek için söylüyorum. Ayrıca, oyunları en düşüğe çekme alışkanlığınızı iki bilgisayar da bitirir zaten.
gorko dedi: Evet mantıklı olduğunu biliyorum ama Cyberpunk ultrada oynayacak biri değilim zaten. Ben alışkın olduğum için direk ayarları en düşüğe çekerim Genişletmek için tıkla... Hocam gelecek için söylüyorum. Ayrıca, oyunları en düşüğe çekme alışkanlığınızı iki bilgisayar da bitirir zaten.