kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.726 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #31 blackeagle_50 dedi: Yani ben rekabetçi oyun oynamıyorum ama oynasam da diğer model beni üzmez gibi duruyor. Daha güncel olan modeli almak mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi renk konusunda fark hissetmezsiniz. Geldiginde overdrive ayarini level 3 yapmayi unutmayin.
blackeagle_50 dedi: Yani ben rekabetçi oyun oynamıyorum ama oynasam da diğer model beni üzmez gibi duruyor. Daha güncel olan modeli almak mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi renk konusunda fark hissetmezsiniz. Geldiginde overdrive ayarini level 3 yapmayi unutmayin.
blackeagle_50 Kilopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 84 5 Ekim 2025 #32 kxy dedi: Dedigim gibi renk konusunda fark hissetmezsiniz. Geldiginde overdrive ayarini level 3 yapmayi unutmayin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. İyi forumlar.
kxy dedi: Dedigim gibi renk konusunda fark hissetmezsiniz. Geldiginde overdrive ayarini level 3 yapmayi unutmayin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. İyi forumlar.