terimistpikachu
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hocam öneriniz için çok teşekkür ederimSöyle söyleyeyim. Oyunda ani hareketler, fazla Mousepad alanı veya Düşük Hassasiyette kullanıyorsanız, Mouspadinizi büyük klavyenizi küçük tutmanızı öneririm.
Klavye olarak (Rengini siyah olarak da değiştirebilirsin);
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Mouse olarak;
Razer Deathadder Elite Mouse 22.0222 Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Razer Deathadder Elite Mouse 22.0222 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mousepad;
Corsair MM250 Champion Xl Mouse Pad Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Corsair MM250 Champion Xl Mouse Pad en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kulaklık;
HyperX Cloud Alpha Oyuncu Kulaklık HX-HSCA-RD/AM Fiyatı
HyperX Cloud Alpha Oyuncu Kulaklık HX-HSCA-RD/AM en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kulakık için 7.1 ses kartı;
HyperX 7.1 AMP Surround USB Ses Kartı HX-USCCAMSS-BK Fiyatı
HyperX 7.1 AMP Surround USB Ses Kartı HX-USCCAMSS-BK en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Monitör (x2);
MSI Optix MAG241CV 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Fiyatı
MSI Optix MAG241CV 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Söyle söyleyeyim. Oyunda ani hareketler, fazla mousepad alanı veya düşük hassasiyette kullanıyorsanız, mouspadinizi büyük klavyenizi küçük tutmanızı öneririm.
Klavye olarak (rengini siyah olarak da değiştirebilirsin);
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Mouse olarak;
Razer Deathadder Elite Mouse 22.0222 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mousepad;
Corsair MM250 Champion Xl Mouse Pad en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kulaklık;
HyperX Cloud Alpha Oyuncu Kulaklık HX-HSCA-RD/AM en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
HyperX 7.1 AMP Surround USB Ses Kartı HX-USCCAMSS-BK en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Monitör (X2);
MSI Optix MAG241CV 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ve ayrıca n11 sitesindeki satıcıda bir sürü olumsuz yorum var araştırırsanız Kore’den geliyor ürünler.Söyle söyleyeyim. Oyunda ani hareketler, fazla Mousepad alanı veya Düşük Hassasiyette kullanıyorsanız, Mouspadinizi büyük klavyenizi küçük tutmanızı öneririm.
Klavye olarak (Rengini siyah olarak da değiştirebilirsin);
Mouse olarak;
Mousepad;
Kulaklık;
Monitör (x2);
Açıklamasıyla neden ideal olduğunu söyleseydin.İdeal derken? @Tomori Chan 144 hz monitör istemiş, 144 hz önerdim. Seçtiğim klavye mousenin sizin seçtiklerimizden ne farkı var?
Eğer benim ekipmanlarım (çift monitör olarak hesapladım) ve @Eren Mehmet Yıldız ’ın önerdiği kulaklık ile ses kartını alırsanız toplam 8,841 yapıyor. Kalan bütçeyle sistemde geliştirme yapılabilir.Hocam öneriniz için çok teşekkür ederimMousepad olarak SSMP63826 QcK Prism Cloth - XL Gaming Oyuncu Mousepad kullanıyorum.
Yazdıklarımı okumadın herhalde? Çift monitör önerdim bende. Görmüyor musun kardeşim.Eğer benim ekipmanlarım (çift monitör olarak hesapladım) ve @Eren Mehmet Yıldız ’ın önerdiği kulaklık ile ses kartını alırsanız toplam 8,841 yapıyor. Kalan bütçeyle sistemde geliştirme yapılabilir.
İdeal derken? @Tomori Chan 144 Hz monitör istemiş, 144 Hz önerdim. Seçtiğim klavye mousenin sizin seçtiklerimizden ne farkı var?
Açıklamasıyla neden ideal olduğunu söyleseydin.
Yazdıklarımı okumadın herhalde? Çift monitör önerdim bende. Görmüyor musun kardeşim.
Lütfen yanlış anlamayın ben sadece o bütçeye çift 165Hz 2K monitör alabildiğini söylüyorum. Tabii ki bu konu sahibinin seçimi ben ona görüşlerimi ilettim sakin olun lütfen.Yazdıklarımı okumadın herhalde? Çift monitör önerdim bende. Görmüyor musun kardeşim.