12.000 TL Bisiklet tavsiyesi

antalyalii

Hectopat
Daha fazla  
Bisiklette aradığım özellikler başlıca şunlar;

Kilitlenebilir maşa.
Hidrolik fren.
Hafif ve dayanıklı kadro.
Bagaj vs. bağlamak için delikleri.
Hızlanabilme kabiliyeti.

Daha öncesinde bir Bianchi dağ bisikletine sahiptim. Düz yolda beni yoruyordu. Şu an aradığım bisiklet şehir içinde kullanıma uygun daha az yoran ince lastik olarak sunulan tur & şehir diye adlandırılan bisiklet türü. Bütçem maximum 12.000 TL bir tane model buldum sizce nasıl ve önerileriniz nelerdir?

Bulduğum model: Carraro Sportive 225 HD 28 Jant 24 Vites Erkek Şehir Bisikleti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Not: Boyum 180, kilom 75. ayrıyeten bu tür bisikletler köy yollarında toprakta sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kron XC 250 alabilirsin o kadar ağır değil şehir içide rahat rahat sürersin.

Hocam bu mtb dağ bisikleti olarak geçiyor düz yolda sürüşü rahatsız olacaktır ben belirtmiştim tur-şehir bisikleti önerisi diye.

İnce lastik takabilirsin ayrıca lastiğe benim Kron'u alalı yıllar oldu lastikleri orijinal garajda duruyor :D

Arkadaşın attığı Mosso 2330 modeli bence piyasada bulunan en f/p şehir-tur bisikleti olabilir, saydığın kriterler fazlasıyla karşılıyor.. 13 bin lira bandında satan yerler var 15 bin lirayada satanlar var, uygun satan yerlerde beden- istediğin renk kombinasyonu tuttarabilirse bence alabilirsin. Alternatif tavsiye istersen benimde kullandığım ve f/p olduğuna düşündüğüm Bisan Trx 8500 modelini tavsiye ederim. 9500 liradan başlıyor fiyatları https://www.hepsiburada.com/bisan-2...OY?magaza=ERSEPLUS&url_src=and-product-detail

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı