12.000 TL değerinde sistem toplama

O güç kaynağı işini fazlasıyla görür,
Ana kart konusunda da ben sana bu ana kartı öneririm, yine sana kalmış tabi ki.
Çünkü senin almayı düşündüğün ana kart Micro ATX yani orta boyutlu küçük yapılı.
ATX yani en büyük olan ana kart yapılarından al ki, ileri de soğutucu vs. takarken sıkıntı yaşama.

Buradan da ana kartın desteklediği hem RAM hemde İşlemci tiplerine bakabilirsin.

Son bir şey daha,
Bu kadar pahalı bir sistem toplayıp, kesinlikle akım korumalı bir prizle kullan sistemini.

Sanırım X470 anakartlar ile SLI yapılabiliyordu. Ama RTX 2070 ve GTX 1080 ile SLI olur mu bilmem.

@Narayanna biliyorum fazla soru sormuş olacağım ama siz ram olarak performans ve ileride yükseltilebilirlik açısından hangi ram'i almamı tercih ederdiniz ? Ve son olarak monitör olarak çok ekstra para vermeden 1 ms 144 hz hangi monitörü almamı tavsiye edersiniz bu yüksek seviye bilgisayara..
Güç kaynağı olarak Bekir arkadaşımızın dediğini, ana kart olarak ise sizin dediğinizi alacağım. Ekstra olarak akım korumalı priz mutlaka alacağımı söylemeliyim.
Ayrıca hepinize tekrardan teşekkür ederim, ayrı ayrı yardımcı oluyorsunuz.

İstediğin kadar sorabilirsin soru, problem değil bildiğim kadar veririm cevap.
Listende bulunan monitör zaten üst düzey bir oyuncu monitörü G-Sync destekli, onu alabilirsin.
RAM olarak bütçe nedir bilmiyorum ama listende bulunan RAM ile, aynı fiyatlarda olan benimde kullandığım
Bu RAM'leri alabilirsin, ana kartın uyumluluk listesinde yer alıyor.

Bu tavsiye edilenler zaten bir oyuncu için yeteri kadar kaliteli ve üst düzey ürünler.
Yine de daha iyisini ve kafana yatan ürünü kendin seçmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…