12.000 TL hazır sistem önerisi

Kroxsi

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun süredir araştırıyorum ama güzel bir ekran kartı zaten 7-8k olmuş 100 Hz 1 ms monitör alacağım. 12K'lık sistem almayı düşünüyorum ilk defa bir sistem alacağım için neler gerekli çok bilmiyorum. Ben bu sistemi buldum, fiyatına göre sizce nasıl? İçindeki ekran kartı 7-8k kasası 2.5k ama toplam fiyat 11k. Zam gelir büyük ihtimalle ama yine de size sorayım dedim. Bu sistemin bir eksiği var mı mesela Power Supply yok ama olması zorunlu mu?
Sistem linki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı Vento yap al

Hocam bu sistem bu fiyata kaçmaz, kasayı Thermaltake S200 tg ile değiştirin.

Hocam PSU olmazsa sistem açılmaz zaten PSU kasanın içinde vardır. Merak etmeyin.

Ryzen 5 5500 olanını alın. Kasayı Vento SSD'yi de Kioxia yapın. 12100F'deki kasa yükseltmeleri çok pahalı. Stok kasa da alınmaz PSU'su rezalet.

Power suply kasanın içinde kasa ile beraber geliyor fiyatıda fena değil. Çok anlamıyorum bu amd ekran kartlarından ama araştırır dönerim size (monitorde 144hz altı almanızı tavsiye etmiyorum bütçenizi yükseltme şansınız varsa alın)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buradaki test videosunu ve birkaç tane daha internetten izle fiyata göre çok iyi fps veriyor görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…