12 bin TL'ye sistem önerisi yapar mısınız? Hazır toplanmış ya da tek tek parçaları benim takacağım bir sistem. Klavye, fare, monitör dahil. Oyun için kullanılıcak Sıfır olsun (Kulaklık istemiyorum.)
12 bin TL'ye sistem önerisi yapar mısınız? Hazır toplanmış ya da tek tek parçaları benim takacağım bir sistem. Klavye, fare, monitör dahil. Oyun için kullanılıcak (Kulaklık istemiyorum.)
12 bin TL'ye sistem önerisi yapar mısınız? Hazır toplanmış ya da tek tek parçaları benim takacağım bir sistem. Klavye, fare, monitör dahil. Oyun için kullanılacak (Kulaklık istemiyorum.)
Kasa hakkında bilgim yok fakat. İşlemcinin en azından Ryzen 5 5500 yapılmasını öneririm. Bütçe olsa 5600 derdim. Ama 5500 olmalı 4500'de kalınmamalı. The Last of Us part ı'de hediye imiş. Oynama düşünceniz yoksa belki ona da alıcı çıkabilir key olarak veriliyorsa.
En ucuz HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Samsung LS24R35AFHUXUF (S24R350) Monitör S24R35AFHU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.