Hocam bu bütçe civarında toplanan PC'lerin çoğu AMD oluyor ben AMD önerisi gelir diye düşünmüştüm ekran kartı ve işlemcisi AMD ile değiştirecek olursanız ne önerirsiniz peki?
R5 3600 + B450 bütçenizi aşar ve 10400F, R5 3600'den daha güçlü. Yani gerek yok. 1440P çözünürlükte sorun yaşamadan oyunları oynayabilirsiniz. Ezbere öneri yapan arkadaşları takmayın. Sadece mesajıma ifade atıp öneri bile yapamıyorlar .
Hocam bu bütçe civarında toplanan pclerin çoğu AMD oluyor ben AMD önerisi gelir diye düşünmüştüm ekran kartı ve işlemcisi AMD ile değiştirecek olursanız ne önerirsiniz peki?
Şu an güncel olarak laptopumda i7 var gayet memnum ama YouTube videoları vs kafamı çok çeldi bir başlık açmak istedim. Yazılım oyun render 3D baskı ve simülasyon için kullancağım.
Şu an güncel olarak laptopumda i7 var gayet memnum ama YouTube videoları vs kafamı çok çeldi bir başlık açmak istedim. Yazılım oyun render 3D baskı ve simülasyon için kullancağım.
Kronik sorunlu parçalarla dolu. Anakart'a çok daha iyi alternatifler var. Kasanın malzeme kalitesi berbat. SSD'ye geldiğimizde o da kronik sorunlu. Yani düşünmeyin bile.
Kronik sorunlu parçalarla dolu. Anakart'a çok daha iyi alternatifler var. Kasanın malzeme kalitesi berbat. SSD'ye geldiğimizde o da kronik sorunlu. Yani düşünmeyin bile.