Yahu sana ne arkadaşım? Belki ben daha yüksek kapasiteli SSD almak istiyorum. Belki daha kaliteli bir güç kaynağı ve daha kaliteli bir anakart almak istiyorum. Siz ise 12.000 TL bütçeye monitör dahil ofis bilgisayarı önerisi yapmak yerine konuyu saptırmaya çalışıyorsunuz. Eğer ofis bilgisayarı önerisi yapacaksanız yazın, yapmayacaksanız böyle gereksiz mesajlar atmayın.
Bakın
@messinicocugu gayet de bileşen, monitör ve klavye önerisi yapıyor. Üstelik benim ilk düşündüğüm ofis klavyeleri ile aynı fiyata oyuncu klavyesi önerdi. Ayrıca IPS panel ve modern görünümlü bir monitör de önerdi. Yani sizin gibi konuyu saptırmaya çalışmadı. Sizin ise konuyu saptırmaya çalışmaktan başka yaptığınız bir şey yok.
@messinicocugu
Sistemi biraz daha düzenledim, şu anda şu şekilde oldu:
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
ASUS PRIME B450M-K II B450 DDR4 Vga GLan mATX DVI HDMI USB3.2 M.2 AM4 AMD Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 500 GB, SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
SSD olarak normalde NVMe M.2 SSD tercih edecektim fakat Amazon.com.tr'de Samsung 870 EVO 500 GB SSD'nin 911 TL olduğunu görünce değişiklik yaptım. Ayrıca anakart olarak da ASUS Prime B450M-A II yerine B450M-K II tercih ettim. Bir de kasa tercihimi MSI MAG Forge 110R yaptım. Çünkü M100A modelinin indirimi bitmiş. O yüzden de 110R'yi seçtim.
Sizce sistemin şu anki hali nasıldır?