11.11 indirimleri ya da Black Friday indirimleriyle sistem toplamak istiyorum. Sistemin amacı CS:GO, PUBG, Battlefield tarzı oyunları akıcı olarak oynamak olacak. Ayrıca sistemi oyun esnasında kayıt alarak da kullanmak istiyorum. Bahsettiğim indirim günleri geldiğinde o günün şartlarında bütçe...
www.technopat.net
Geçmiş yıllarda sizden yardım alarak toplamış olduğum sistemi satmış bulunmaktayım. Bu sefer klavye, mouse ve kulaklık ihtiyacımda var bütçede. Şu anki sistemlerden ve parçalardan yana pek bilgim yok. Oynadığım oyunlar yine aynı şekilde yardımlarınızı bekliyorum.
Forumu gezdiğim süre boyunca yeni anakartların çıkacağını öğrendim. Sistemin aciliyeti yok 2-3 haftayı bulabilir ürünleri tek tek ayrı ayrı alıp bekleyebilirim. Şimdiden teşekkürler
Çıkış tarihi olarak net bilgi bulamadım çoğu yerde tahmini olarak haziran ortası sonu yazılmış eğer yakınsa bekleyebilirim. Fiyatlarına bakıp şuanki ürünlerdende kurabiliriz sistemi
Şuan bir sistem yapabilir misiniz acaba zamanınız varsa monitör dahil şekilde. Kulaklık klavye ve fareye 1000 tl ayırırsak 11 bin bütçem var sistem için
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Untitled 1 Daha büyük görüntüle Kingston A2000 NVMe PCIe SSD, 2200/2000MB/s'ye1 varan okuma yazma hızlarıyla etkileyici performansa sahip uygun maliyetli bir veri depolama çözümüdür. A2000, SATA SSD'lere göre 3x performans sağlayarak...
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Untitled 1 Daha büyük görüntüle Kingston A2000 NVMe PCIe SSD, 2200/2000MB/s'ye1 varan okuma yazma hızlarıyla etkileyici performansa sahip uygun maliyetli bir veri depolama çözümüdür. A2000, SATA SSD'lere göre 3x performans sağlayarak...
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...