12.000 TL monitör önerisi

Bu monitörü de alırsam 3 ekran 2 pc olacak. +1 de TV var Dediğin gibi 5-10 dk yeterli olacaksa oyun dışında 2. Monitörü kullanırım muhtemelen yayın sırasında. Bakalım artık bir şekilde ayarlayacağım ama OLED’i deneyimlemeyi gerçekten istiyorum.

Öğrenci indirimiyle Samsung'un sitesinden alın. 18 bin TL'ye geliyordu en son. OLED yanığı hala var ama, eskisi kadar hızlı olmuyor. Benim kullandığım modelde piksel yenileme, panel yenileme, aktif fan, piksel kaydırma ve otomatik parlaklık sınırlayıcı gibi korumalar var. Samsung'ta da buna benzer şeyler var. Aktif fan değil de ısı borusu vs kullanmışlar.

Son düzenleme:
Hocam öğrenci indirimi olayı ne zamana kadar geçerli? Bir tarih sınırı var mı öğrenci indiriminde? Ayrıca bu indirimden nasıl faydalanabilirim samsung’un sitesine öğrenci belgesindeki barkodu girdim ama indirim ürünlere nasıl yansıyor? Yardımcı olursan çok sevinirim hocam.

Her ay stoklar ve fiyatlar yenileniyor.

Öğrenci eğitim indirimi mağazasına girmen lazım diye biliyorum. Yani normal kişiler göremiyor. Öğrenci indirimi kısmına girdikten sonra sepette fiyatı düşüyor olabilir. Öğrenci olmadığım için tam bilmiyorum bende.

Uygulamasını indirdiğimde oldu. 18.000 TL monitörün fiyatı. 26.000 TL vereceğim için biraz tereddütteydim ama 18.000 TL OLED monitör için harika bir fiyat. Kesinlikle sipariş edeceğim. Teşekkür ediyorum size de yardımınız için.

Rica ederim, hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…