İsteklerimi karşılayabilecek monitörleri önerecek kişiler yanıtlarsa sevinirim.
Mümkünse Amazon'un bizzat sattığı ürünler olursa çok daha iyi olur.
Koşulsuz iade ettikleri için Amazon'dan almak isterim. İlla Amazon değil ama olursa önceliğim o olur.
Mesela aşağıdaki ürün çok hoşuma gitti ama ölü piksel, ghosting gibi sorunlarda iade kabul etmeyeceklerini bildiğim için alamıyorum.
www.akakce.com
Ryzen 7 7800x3D işlemcim ve RTX 4080 ekran kartım mevcut. 2K veya 4K monitör alacağım.
10.000-12.000 TL arası bütçem var. G-Sync destekli, 144Hz veya üstü, IPS, tercihen GtG ve HDR'a çok takılmasam bile HDR400 destekleyen bir monitör olursa tadından yenmez. Bütçem 4K için düşük kalabilir ama önerilerinize açığım.
Okuyup idrak ettikten sonra yazalım. Sürekli özellikle yazdığım halde aynı şeyler soruluyor ve zaman kaybı oluyor.
Şimdiden teşekkür ederim.
Hiç mi piyasada yok
@Saint Lucia hocam senin bir önerin var mı?
Mümkünse Amazon'un bizzat sattığı ürünler olursa çok daha iyi olur.
Koşulsuz iade ettikleri için Amazon'dan almak isterim. İlla Amazon değil ama olursa önceliğim o olur.
Mesela aşağıdaki ürün çok hoşuma gitti ama ölü piksel, ghosting gibi sorunlarda iade kabul etmeyeceklerini bildiğim için alamıyorum.
MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ryzen 7 7800x3D işlemcim ve RTX 4080 ekran kartım mevcut. 2K veya 4K monitör alacağım.
10.000-12.000 TL arası bütçem var. G-Sync destekli, 144Hz veya üstü, IPS, tercihen GtG ve HDR'a çok takılmasam bile HDR400 destekleyen bir monitör olursa tadından yenmez. Bütçem 4K için düşük kalabilir ama önerilerinize açığım.
Okuyup idrak ettikten sonra yazalım. Sürekli özellikle yazdığım halde aynı şeyler soruluyor ve zaman kaybı oluyor.
Şimdiden teşekkür ederim.
Hiç mi piyasada yok
@Saint Lucia hocam senin bir önerin var mı?
Son düzenleme: