12.000 TL oyun için sistem önerisi

corollad4d

Decapat
Daha fazla  
Max butceniz nedir hocam.

Sistem güzel 1080pde oynayabilirsin güvendiğin birisi varsa 2. elde bir sistem alabilirsin

Sistem güzel 1080pde oynayabilirsin güvendiğin birisi varsa 2. elde bir sistem alabilirsin
Hayır hocam 2. Ele gerek yok 0 alacağım

Bu sistem ets 2 yi asetto corsayı 1440p de kaç fpsde oynatır ? Bazı bir kaç oyun daha var

Toplam 15 bin TL bütçem var ustam ama monitör de alacağım onun da fiyatı dahil
Dostum oyun oynayacaksan AAA oyunlarda 2K performansi sizi uzebilir 1080p karti kendisi tam olarak.

Dostum oyun oynayacaksan AAA oyunlarda 2K performansi sizi uzebilir 1080p karti kendisi tam olarak.

Anladım usta oynayacağım oyunlar şunlar Zula ETS 2 PUBG falan bunlarda 1080p de kaç FPS verir?

Anladım usta oynayacağım oyunlar şunlar Zula ETS 2 PUBG falan bunlarda 1080p de kaç FPS verir?
Dostum dedigin oyunlarin FPS degerlerine youtube araciligi ilede bakabilirsin. Ayrica bu sistemin suanda yuksek ayarlarda 1080P oynatamayacagi oyun yok akici bi sekilde merak etme sen.

Dostum dedigin oyunlarin FPS degerlerine YouTube araciligi ile de bakabilirsin. Ayrica bu sistemin şu anda yuksek ayarlarda 1080p oynatamayacagi oyun yok akici bir sekilde merak etme sen.

Tamamdır ustaammm eyvallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…