Beyler 12 bin ₺'ye böyle bir sistem dizdim 4 ay sonra almayı düşünüyorum sizce nasıl? Daha iyi bir şeyler toplanabilir mi?
Not : Kasanın içinde psu falan olmayabilir onları sonra halledicem şimdi bodoslama bi kabaplanını aldım sadece
Beyler 12 bin ₺'ye böyle bir sistem dizdim 4 ay sonra almayı düşünüyorum sizce nasıl? Daha iyi bir şeyler toplanabilir mi?
Not: Kasanın içinde PSU falan olmayabilir onları sonra halledeceğim şimdi bodoslama bir kabaplanını aldım sadece.
4 Ay sonra topla ekipmanı ve kasaya ayrı ayrı para ayır oyle topla mesela 1500 1600 ekran de 3000 ekipman de ben sana kalan parayla kasa toplarım en iyilerinden.
Not: Kasanın içinde PSU falan olmayabilir onları sonra halledeceğim şimdi bodoslama bir kabaplanını aldım sadece
Evet, komik. Gametech kasayla PSU'yu övmeye kalkışmayın. Yalan dolan sertifikasına kanıp almışsınız.
O kasanın o fiyata olması mucize mi? Cidden hiçbir ürün hakkında bilgim olmasa yine inanmam. Ona vereceğin parayla çok daha kaliteli kasalar alınır. Mesela? Zalman I3 Mesh, Zalman Z4 Plus, Deepcool Earlkase...
Fiyatına göre resmen berbat sistem olmuş 12000TL bütçede Rtx2070,R5 3600,Rampage kasa,psu yok,giriş seviyesi b450 anakart,m2 ssd yok,8gb ram var,olması gereken hiç bir şey yok sistemde.