12.000 TL R7 3700X sisteme ekran kartı önerisi

Semihedebali

Hectopat
Merhaba, anakartım Gigabyte X570 Ultra Wi-Fi ve sistemim şu şekilde;
  • Adata XPG D41 8 GB 3600 (X4)
  • Ryzen 7 3700X 3.6 GHz.
  • 240 mm sıvı soğutma.
  • 1050W Power Supply.
  • Warcry cam kasa.

11-12 bin TL bandına kadar ekran kartı öneriniz nedir? Teşekkürler.

Amazon'da indirim kovalarsanız 9.000-10.000TL civarlarına da bulabilirsiniz.

Monitörünüze bağlı, herkes doğal olarak 3070 Ti önermiş fakat 1080P'de kesinlikle darboğaz olacaktır. 2K çözünürlükte kullanacaksanız almanızı öneririm.

Monitörünüze bağlı, herkes doğal olarak 3070 Ti önermiş fakat 1080P'de kesinlikle darboğaz olacaktır. 2K çözünürlükte kullanacaksanız almanızı öneririm.

Darboğaz olacak diye düşük ekran kartı mı önerelim? İleride değiştirebilir monitörü ama ekran kartı idareten alınana bir kart olmadığı için uzun zaman değiştirmez.

Darboğaz olacak diye düşük ekran kartı mı önerelim? İleride değiştirebilir monitörü ama ekran kartı idareten alınana bir kart olmadığı için uzun zaman değiştirmez.

Uyarı yaptım sadece niye bu kadar kişisel algıladınız? Madem darboğaz olacağının farkındasınız önerirken altına dipnot şeklinde yazsaydınız bu ekran kartı 1080P'de darboğaz yapar diye, daha sonra konu sahibi "arkadaşlar siz bu kartı önerdiniz ama bu kart istediğim performansı vermiyor" diye konu açtığında keşke darboğaz olacağını söyleseydim dersiniz, ben 1 kişi bile darboğaz yapar demediği için belirtme gereği duydum o kadar.

Monitör MSI 144 1 MS

Bu noktada çözünürlüğü önemli, tazeleme hızı ve gecikme süresi değil.

Düşünceniz için teşekkür ederim bence arkadaşta kötü düşünmedi söylemeyi unuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…