Bütçem belirttiğim gibi, önerilerinize göre 2. el parçalar almayı da düşünüyorum. Fakat en büyük sorun bu kadar para tek seferde elime geçmediği için parçaları teker teker alacağım ona göre yardımcı olursanız sevinirim.
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.
www.gaming.gen.tr
Hazır isterseniz. i3 hafife almayın, güçlüdür kendisi.
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.
www.gaming.gen.tr
Hazır isterseniz. i3 hafife almayın, güçlüdür kendisi.
Sistemi beğendim birkaç arkadaş daha aynı sistemi önerdi fakat sorun tek seferde alamayacak olmam. Parçaları zamanla tek tek almam gerekiyor. Bu sistemdeki parçaları tek tek alsam yine de mantıklı olur mu?
Pahalıya gelebilir, aksine ucuza da gelebilir. İndirim kovalarsanız belki az bir farkla alabilirsiniz. Hazır sistemler genelde biraz daha ucuz oluyor toplamalardan (en azından ben öyle gördüm).
Pahalıya gelebilir, aksine ucuza da gelebilir. İndirim kovalarsanız belki az bir farkla alabilirsiniz. Hazır sistemler genelde biraz daha ucuz oluyor toplamalardan (en azından ben öyle gördüm).