12.000 TL sistem önerisi

Ahmet Ekremm

Decapat
Daha fazla  
İyi günler. Laptopumu satıp 12.000'e sıfır sistem almayı düşünüyorum. Oyun odaklı olacak. Aklımda 2 sistem var.

Normalde bunu düşünüyordum 12 GB VRAM avantajı yüzünden ancak hem fiyatı arttı hem de stoku bitti. Şu an aklımdakiler bunlar.

AMD olan sistemde R5 5600 olması hoşuma gitti, bildiğim kadarıyla 12100F'den daha iyi ve 6 çekirdek olması benim için bir artı (oyunda kayıt alırken vs önemli diye biliyorum). Attıklarımın hepsi İtopya'dan ama site fark etmez. Sıfır olmalı ve bütçeyi aşamam. Attıklarımdan anlamışsınızdır zaten, Intel AMD NVIDIA fark etmez. 1080p 75Hz monitörüm ile kullanacağım. Son olarak eğer attıklarımdan birisi alınırsa, şunu şunu değiştir dediğiniz var mıdır? Bazı sistemlere C4 PSU vs koyuyorlar çünkü.

Hocam bu kasa alınır ama dediğiniz gibi PSU C4 ama en sağlamı aralarında o.

Bu psu'da kötü hocam ya. Ve kartlar arasında o kadar deli fps farkı yok. 1000 Tl gözden çıkarıcaksa yukarıda ki sisteme psu alması daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…