eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 Kardeşime sistem dizmeyi düşünüyordum, önerileriniz var mıdır? 2. ele yönelmek istemiyorum.
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #2 Bütçe 13.500 civarına çıkamaz mı? 12K'ya düzgün sistem kaldı mı bilmiyorum da.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #3 Achlyis dedi: Bütçe 13.500 civarına çıkamaz mı? 12K'ya düzgün sistem kaldı mı bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Ekipmandan kısarak çıkabilirim hocam. 12.00 TL'ye bulamazsam aklımda bu sistem vardı hocam; ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Achlyis dedi: Bütçe 13.500 civarına çıkamaz mı? 12K'ya düzgün sistem kaldı mı bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Ekipmandan kısarak çıkabilirim hocam. 12.00 TL'ye bulamazsam aklımda bu sistem vardı hocam; ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #4 eKqx dedi: Ekipmandan kısarak çıkabilirim hocam. Genişletmek için tıkla... Ekipman dediğiniz klavye,fare ise tamamdır. FREKANS-A2/Intel Core i3 12100F/INTEL Arc A750 PCI Express 4.0 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC PC |ITOPYA.COM Sistem bu ama aldıktan hemen sonra kasayı ve güç kaynağını değişmenizi şiddetle tavsiye ederim.
eKqx dedi: Ekipmandan kısarak çıkabilirim hocam. Genişletmek için tıkla... Ekipman dediğiniz klavye,fare ise tamamdır. FREKANS-A2/Intel Core i3 12100F/INTEL Arc A750 PCI Express 4.0 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC PC |ITOPYA.COM Sistem bu ama aldıktan hemen sonra kasayı ve güç kaynağını değişmenizi şiddetle tavsiye ederim.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #5 Achlyis dedi: Ekipman dediğiniz klavye, fare ise tamamdır. FREKANS-A2/Intel Core i3 12100F/INTEL Arc A750 PCI Express 4.0 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC PC |ITOPYA.COM Sistem bu ama aldıktan hemen sonra kasayı ve güç kaynağını değişmenizi şiddetle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeyi az daha artırıp Vento kasa ile değiştirebilirim.
Achlyis dedi: Ekipman dediğiniz klavye, fare ise tamamdır. FREKANS-A2/Intel Core i3 12100F/INTEL Arc A750 PCI Express 4.0 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC PC |ITOPYA.COM Sistem bu ama aldıktan hemen sonra kasayı ve güç kaynağını değişmenizi şiddetle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeyi az daha artırıp Vento kasa ile değiştirebilirim.
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #6 eKqx dedi: 12.00 TL'ye bulamazsam aklımda bu sistem vardı hocam; ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bende aynısını attım, biraz daha araştırmanız da fayda var. Belki herhangi bir içerik üretici F/P sistem çıkarabilir. eKqx dedi: Hocam bütçeyi az daha artırıp Vento kasa ile değiştirebilirim. Genişletmek için tıkla... Aceleniz yoksa bir süre daha bekleyin, eğer herhangi bir fırsat sistem çıkmazsa vento kasa ile değişip alabilirsiniz.
eKqx dedi: 12.00 TL'ye bulamazsam aklımda bu sistem vardı hocam; ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bende aynısını attım, biraz daha araştırmanız da fayda var. Belki herhangi bir içerik üretici F/P sistem çıkarabilir. eKqx dedi: Hocam bütçeyi az daha artırıp Vento kasa ile değiştirebilirim. Genişletmek için tıkla... Aceleniz yoksa bir süre daha bekleyin, eğer herhangi bir fırsat sistem çıkmazsa vento kasa ile değişip alabilirsiniz.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #7 Achlyis dedi: Bende aynısını attım, biraz daha araştırmanız da fayda var. Belki herhangi bir içerik üretici F/P sistem çıkarabilir. Aceleniz yoksa bir süre daha bekleyin, eğer herhangi bir fırsat sistem çıkmazsa vento kasa ile değişip alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam.
Achlyis dedi: Bende aynısını attım, biraz daha araştırmanız da fayda var. Belki herhangi bir içerik üretici F/P sistem çıkarabilir. Aceleniz yoksa bir süre daha bekleyin, eğer herhangi bir fırsat sistem çıkmazsa vento kasa ile değişip alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam.
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #8 eKqx dedi: Sağolun hocam. Genişletmek için tıkla... Ya da direkt alabilirsiniz. Doların daha ne kadar artacağını kestiremiyorum. Fiyatı bir anda yükselirse elinzde ki fırsatta kaçar.
eKqx dedi: Sağolun hocam. Genişletmek için tıkla... Ya da direkt alabilirsiniz. Doların daha ne kadar artacağını kestiremiyorum. Fiyatı bir anda yükselirse elinzde ki fırsatta kaçar.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #9 Achlyis dedi: Ya da direkt alabilirsiniz. Doların daha ne kadar artacağını kestiremiyorum. Fiyatı bir anda yükselirse elinzde ki fırsatta kaçar. Genişletmek için tıkla... Hocam ekipman şimdilik elimde var, sonrasına da erteleyebilirim. 15.00 TL bütçe ile öneriniz var mı?
Achlyis dedi: Ya da direkt alabilirsiniz. Doların daha ne kadar artacağını kestiremiyorum. Fiyatı bir anda yükselirse elinzde ki fırsatta kaçar. Genişletmek için tıkla... Hocam ekipman şimdilik elimde var, sonrasına da erteleyebilirim. 15.00 TL bütçe ile öneriniz var mı?
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #10 eKqx dedi: Hocam ekipman şimdilik elimde var, sonrasına da erteleyebilirim. 15.00 TL bütçe ile öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bu fiyatta bundan daha iyi sistemler bulamadım. Sistemi Vento kasaya ve RAM'i 3600MHz'e yükseltmek dışında yapabileceğiniz birşey yok.
eKqx dedi: Hocam ekipman şimdilik elimde var, sonrasına da erteleyebilirim. 15.00 TL bütçe ile öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bu fiyatta bundan daha iyi sistemler bulamadım. Sistemi Vento kasaya ve RAM'i 3600MHz'e yükseltmek dışında yapabileceğiniz birşey yok.