12.000 TL sistem toplama önerisi

Bütçe
12.000

Just_az09of

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 12.000 TL bütçem var ve oyun sistemi toplamak istiyorum bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

12.000 TL bir sistem olarak anakartını gtx 1650 veya 1050 ti veya 1080 ti seçebilirsin vram sana kalmış işlemci amd ise amd ile hiçbirşey bilmediğimden (ama önermem intelden iyi performans vermiyor) intel olarak sana i5 veya i3 9 veya 10. Nesil almanı öneririm birazda düşük bütçeli anakart felan sen bakabilirsin
Yani en ultra multra grafiklerde oynayamazsın ama medium veya oyuna göre yüksek grafiklerde oynayabilirsin

12000 TL'ye 1050 ti biraz saçma bir öneri olmamış mı? o fiyata RTX sistemler var.
Şu sistemi öneririm: Aquarius 5T11-3050 - Game Garaj

RTX 3050
i5 11400F

Gerçek bir oyun canavarı bu devirde oynatamayacağı oyun çok azdır bütçenize de gayet uygun duruyor.

Aga onun işlemcisi onu bunu şunu var diye dedim adam toplama demiş ama hazır sistemde kullanılabilir mesela ucuza denk gelir

Buna bak.

Aslında toplayacağın sistem hangi oyunları daha çok oynadığına bağlı. Eğer CS, Valorant, PUBG, Borderlands, The Witcher, Far Cry 5 tarzı işlemci gerektiren oyunlar oynuyorsan benim önerdiğim sistem daha iyidir.

Eğer ekran kartına daha çok yük bindiren oyunlar oynuyorsan şu sistem daha mantıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…