12.000 TL sistem toplama

dgknn010

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ben yeni bir PC toplayacağım ve bütçe de ortalama 11 12K arasinda.
Şu an aklimdakiler:
AMD Ryzen 5 3600 32MB CPU
MSI Radeon RX 6500 XT Mech 2X GPU
Gigabyte B450M-H anakart
Corsair 16 GB DDR4 3200 MHz RAM.

(Bu arada masaustu PC ilk defa topluyorum bu seciklerim arasinda birbiriyle uyumsuz ya da darbogaz yapabilecek bir şey secmis olabilirim uyarin.)

Aklimdaki sistem bu. Ama daha SSD bile secmedim. Belki bana guluceksiniz ama bu kucuk kisa SSD bir de dikdortgen seklinde SSD'ler var bu 2 SSD'nin isimleri nelerdir? Bunlari bile bilmiyorum benim alacağım anakarta hangisi uyumlu onu dahi anlayamadim.

Ayrica da kaç wattlik PSU almam gerek bu sistem icin o konu hakkinda da oneride bulunursaniz cok sevinirim.

Kisaca ben cogu seyi bilmiyorum ama az cok bu sistem kafama yatti. Siz ne dusunuyorsunuz? Bilmedigim bir şey varsa da tüyor falan olarak aydinlatirsanız cok sevinirim

Hocam topladığınız sistemi boş verin bu 2 kat daha iyi RX 6600 6500 XT'den 2 kat daha performanslı.

Anakartı aynı chipsetten ASUS'ya da MSI alın.
SSD'ler kare olan SATA SSD ince dar RAM'e benzeyenler M.2 SSD diye geçer her iki modelde bu anakartlara uyar.
Bu sistem için 550 600W'lik bir PSU yeterli olur.
Ayrıca linkteki sistem senin seçtiğin donanımlardan hem uygun hem de daha performanslı.

İşlemcini en az 5500 yap olabiliyorsa 5600 daha iyi olacaktır. Ve anakartını biraz daha iyi bir şey seçmek isteyebilirsin B550'lere bak. Bunların dışında sorun yok SSD olarak da kendi kullandığım Adata Legend 700 öneririm.

Bunu da alabilirsin ama anakartını B550M-E yap ben kullanıyorum ve aşırı memnunum.

Atılan sistem fiyatına göre güzel. Bütçeyi zorlayabilirseniz işlemciyi özelleştirme kısmından 5600 yapın.

hocam attiginiz sistemi inceledim gercekten guzel sistem. fakat bisey sorucam bu siteyi daha once hic adini duymadim gormedim guvenebiliriz degil mi ayrica bu sistemde kesin degistir dediginiz bisey varmi (fps i fazlasiyla artticicak bisey yani yada direk bu standartlar ile alsam da pubg yi yuksek fps lerde sikintisiz oynamaya devam edebilir miyim)

Ultrada rahat oynarsınız site güvenilir hocam RX 6600 RTX 3060 dengi kart oyunlarda.

Siz 12 000 bandında istediğiniz için o paraya alınacak en sistem bu ama 15 16 seviyesine çıkarsan daha iyi sistem alınır.
PUBG'yi her iki sistemde de sorunsuz oynarsın.

Site güvenilirdir sorun olmaz.
Kargosu bazen geç geliyor eğer istanbuldaysanız mağazadan al seçeneği ile sistemi ümraniyedeki mağazasından elden alabilirsiniz.
Daha hızlı elinize geçer.

hocam yanliz dediginiz sistemi ben daha ucuza ve daha performanslisini 14400 tl ye topladim

bunun r5 5500 yerine ozellestirerek 5600 ile degistirdim ve ekran karti da RX 6600 attiginiz linkte 3060 var youtube da karsilastirma videolarina bakin RX 6600 sag gösterip sol vuruyo baya fark var aralarinda

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221228_171408_Chrome.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 24

Fiyatına göre güzel sistem, fakat kim ne derse dersin 3060 RX 6600'den iyi bir kart. RX 6600 RTX 2060a rakip. 3060 RX 6600XT veya 6650XT gibi kartlar ile rakip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…