12 000 TL yayın bilgisayarı

Bütçe
12000

conorwolf

Hectopat
Daha fazla  
Yayın için bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bütçem konu başlığındaki gibi 12K daha uyguna da olabilir daha pahalıya da. Yardımcı olursanız sevinirim. Önerdiğiniz sistemin parçalarını tercih etme sebebinizi belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Ryzen 5 3600X Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
2K performansı için yeterli bir işlemci, 1080p için de güzel yayın yapılır.
Asus TUF Gaming B550M-PLUS 4600mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart
ASUS'un uygun fiyatlı ama VRM bakımından üst düzey denebilecek bir anakartı.
Kingston Hyperx Fury 8 GB 3600 MHz DDR4 HX436C17FB3/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
3600MHz CL17 olarak uygun fiyatlı bir RAM. Bütçe varsa CL16 da düşünülebilir.
Palit RTX2080 SUPER GRP RGB 8GB 256Bit GDDR6 | En Ucuzu Akakçe
En serin çalışan 2080Super modellerinden.
COOLER MASTER POWERSIZ TD500 GAMING MID-TOWER KASA BEYAZ MCB-D500D-WGNN-S01
Fiyatına göre hava akışı bakımından gayet iyi bir kasa, bütçe varsa Phanteks P400A RGB de düşünülebilir.
Cooler Master MWE White 700 MPE-7001-ACABW-EU 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Çift CPU 8 pine sahip olmasıyla ileriye dönük bir güç kaynağı.
Hynix 256GB 1600-780MB/s PCIe NVMe m.2 SSD (HFM256GDJTNG-8310A) | Teknobiyotik
Birincil depolama
Kingston FURY 3D KC-S44480-6F 2.5 inç 480 GB SATA 6.0Gb/s | Trendyol
Yanına ihtiyaç halinde 1TB HDD de eklenebilir.
SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB) | Teknobiyotik

Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Adreslenebilir Duo RGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası - İŞLEMCİ SOĞUTUCU HEDİYELİ | Teknobiyotik
Bu kasa da tercih edilebilir, yanında işlemci soğutucusu hediye ediliyormuş.

Biraz aştı ama 3700X ve RTX 2080 Super:

Dostum Palit markasını ilk defa duyuyorum nasıldır güvenilir mi? bana sorun çıkartır mı? bilmiyorum yardımcı olur musun? ekran kartı dışında yayın performansım da bir sıkıntı olur mu? bu sistem de her oyunun yayınını rahat rahat yapabilir miyim?

Palit köklü bir markadır, yeni ekran kartlarında kullanmadım fakat 7-8 sene öncesinde kullanmıştım. Diğer markalarda sorun çıkarma ihtimali neyse Palit'te de aynıdır

Palit 1660 Ti var bende fanlar sürekli çalışıyor sadece. Bir yerde görmüştüm 2080S de de bu durum var. Yani ASUS ve MSI'da tarayıcıda gezerken fanlar çalışmaz. Sessiz olur. Ama Palit'te bu yok. Fiyatı tabii daha uygun.

Sessizlik o bu benim için çok önemli değil oyun performansım iyi olsun yeter arıza ve garanti durumu nedir markanın güvenilir mi?
Palit köklü bir markadır, yeni ekran kartlarında kullanmadım fakat 7-8 sene öncesinde kullanmıştım. Diğer markalarda sorun çıkarma ihtimali neyse Palit'te de aynıdır
Arıza ve garanti durumu nedir markanın güvenilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…