12.000 TL'ye 2K monitör önerisi

Bütçe
12000

802054

Centipat
1080p monitörümü sattım. 2K monitor alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum. Markası ASUS veya MSI olursa benim için daha iyi olur. Ekran kartım 4060 8 GB. Daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum o sebeple IPS istiyorum.

8 GB VRAM 2K icin cok yetersiz, 1080p için bile ucu ucuna yetiyor artık.

Hocam bana 1080P'de yetiyordu çoğu oyunu sorunsuz Ultra ayarda oynuyordum. Birkaç video izledim 2K'da da oynattığı gördüm. Yani Ultra değil de yüksekte oynarım pek fark etmiyor bana.

LENOVO Legion R27QE
KTC H27T22C
AOC Q27G4XF

Öneri sıralamam yukarıdaki şekilde.

Hocam bana 1080P'de yetiyordu çoğu oyunu sorunsuz Ultra ayarda oynuyordum. Birkaç video izledim 2K'da da oynattığı gördüm. Yani Ultra değil de yüksekte oynarım pek fark etmiyor bana.

1080P için yeni oyunlarda yükseği bırak mediumda bile 7.5 GB VRAM sınırını aşıyor oyunlar. Ozellikle artik yeni oyunların RT zorunlu hale geldigini ve bu kartlarin 1080P'de bile yamuldugunu dusunursek 2K akıl karı değil 8GB VRAM iceren bir ekran karti icin. Indiana Jones oyununda oyun yüksek Grafiklere alınmak istenince direkt çöküyor mesela 1080P'de, aklıma gelen ilk örnek.

1080p monitörümü sattım. 2K monitor alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum. Markası ASUS veya MSI olursa benim için daha iyi olur. Ekran kartım 4060 8 GB. Daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum o sebeple IPS istiyorum.
2K oyunlar için 8 GB VRAM yetersiz. 8 GB VRAM'li ekran kartları artık 1080P oyunda bile çökmeye başladı. Ayrıca VA panel hikayeli oyunlar için IPS'ten daha iyi. 6.999 TL'e önerebileceğim mis gibi 1080P monitör var isterseniz önereyim.

İfadeler: kxy

Hocam tam olarak hangi oyunda çöküyor ben bir problem yaşamadım.

Hocam tam olarak hangi oyunda çöküyor ben bir problem yaşamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1080P oyunda çökmüş, pek çok oyunda 10 FPS vb. vermiş. Bu oyunları oynamıyorsanız eğer 12 bin TL monitöre ihtiyacınız yok demektir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…