12.000 TL'ye dayanıklı telefon tavsiyesi

Bütçe
₺12.000
Makaleler
4
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Tulpar T7 V20.5.6 -
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin
Nvidia RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6 192-Bit
17,3" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran
32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
1TB PCIe M.2 2280 3.0 x4
Babama yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. Kendisi yıllardır Samsung Galaxy Note 4 kullandı. Telefonun hakkını vererek kulandı. Şimdilerde telefon harap halde. Bataryası ölü sayılır. Ekran kırık, avizesi çalışmıyor, şarj soketi sıkıntılı. Şimdilerde kendisine bir telefon almayı düşünüyorum. Dayanıklı olması önemli işi gereği.

Babamın telefonda en çok dikkat ettiği özellikler:

1- arama.
2- dayanıklılık.
3- video ve fotoğraf.
4- arada sırada canlı yayın.

Tavsiyeleriniz bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Galaxy a54. indirim kovalarsan bu fiyata iner gibi. Olmadı a34. zaten bunun işlemcisi daha iyi.

Samsung Galaxy A34'de 5G desteği mevcut ise tam babamlık telefon.

Hocam insanlar garip garip önermeler yapmış size. Ben S20 FE öneririm. İşlemcisi uzun süre dayanıklı ve arka kamera paketi çok başarılı bir telefon. Babanıza uygundur.

Yok öyle bir şey hocam.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Ama 5G olması önemli. Malum, babam bir telefon aldı mı en az 7-8 sene kullanır. Farklı markaları da düşünebilirim.

S20 FE öneririm.

Kamerası çöpten beter A34 mü öneriyorsun 😀

Evet. Gelip gidip S20 önermeyin artık. Adam uzun ömürlü diyor siz zaten eski bir cihaz öneriyorsunuz. A34 daha uzun yıllar güncelleme alacak. Kamerası da kötü değil. Bu fiyata tüm yazılan kriterlere bakarsak A34 daha iyi bir tercih olur. Sadece kameraya bakarsak S20 daha mantıklı olur.

Evet. Gelip gidip S20 önermeyin artık. Adam uzun ömürlü diyor siz zaten eski bir cihaz öneriyorsunuz. A34 daha uzun yıllar güncelleme alacak. Kamerası da kötü değil. Bu fiyata tüm yazılan kriterlere bakarsak A34 daha iyi bir tercih olur. Sadece kameraya bakarsak S20 daha mantıklı olur.

Bence A53 en iyisi 12kya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı