12.000 TL'ye iPhone 11 almak mantıklı mı?

Prime Ghost

Decapat
Daha fazla  
Yurt içi Pil sağlığı 73 ve Face ID pasifmiş zaten okula gidiyorum. Genel olarak telefon kapalı olur bir günü çıkaracağını düşünüyorum fakat asıl sorum bu fiyat iyi mi ve sonradan daha yüksek fiyata satılır mı? (2 ay kullanır kârıyla satarım olarak düşünüyorum.)

Kesinlikle alınmaz, bu fiyata Xs çok daha iyi olur.

Dostum o telefonu 12K'den fazla paraya anlamayana satarsın anca. Ama bir de sen kullanınca pil sağlığı yerinde saymayacak, yine azalacak. Bence mantıksız olur.

Bilgisayar ile takas eder 15'e okutur güzel PC alırım diyordum haklısınız en iyisi PC'imden olmayayım.

Face ID çalışmayan ve pil sağlığı 73 olan bir cihazı kâr ile satamazsın. O iş yatar. Sadece kullanma amaçlı çok az ekran süresine ve günümüz altında bir ekrana razıysan alınır.

Bilgisayar ile takas eder 15'e okutur güzel PC alırım diyordum haklısınız en iyisi PC'imden olmayayım.

15e hayatta satılmaz hocam.

@Prime Ghost o pil sağlığı ile kimse almaz o cihazı. Bataryayı değiştirmeye çalışsan orijinal batarya 3-3.5k. Güncelleme desteği bitti mi hatırlamıyorum ama bitmediysede eli kulağındadır.

Kesinlikle alınmaz, bu fiyata Xs çok daha iyi olur.
İphone almak direk mantıksız(bence tabii, herkesin fikri kendine.). Yani iphone alacaksanız en yeni modele bakılması gerek, eskileri çok saçma fiyatlandırmalara sahip. Iphone 12 30K evet, 30K.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…