12.000 TL'ye iPhone 11 almak mantıklı mı?

Maleseef, gerek teknoloji gerek diğer konularda o kadar cahil bir toplumuz ki. Sorgulama yok, bilgi yok. İphone 11 pro diyorsun, 25K diyorsun. Alana yazık.

Takas ederim diyordum fakat etmeyeceğim 1660 Super sistemim var bana yetiyor en iyisi hiç ellememek.

S10 veya Note 11 Pro bulunuyor hocam o kadar da bütçeye çıkmaya değmez günlük kullanımda tatmin etsin yeter.

Hocam normalde artık 15bin bilr orta segment olmaktan çıkıyor yavaş yavaş ama eğer bana yetecek diyorsan alabilirsin S10 ama kesinlikle Redmi ile uğraşma.

Maleseef, gerek teknoloji gerek diğer konularda o kadar cahil bir toplumuz ki. Sorgulama yok, bilgi yok. iPhone 11 Pro diyorsun, 25K diyorsun. Alana yazık.

Halen 28 29bin TL'ye sıfır iPhone 11 alan insanlar var. Maksat arkadaki logo ve kulaktan dolma bilgiler.

Hocam normalde artık 15bin bilr orta segment olmaktan çıkıyor yavaş yavaş ama eğer bana yetecek diyorsan alabilirsin S10 ama kesinlikle Redmi ile uğraşma.

Bu fiyat bandında sadece HyperOS alan Note 11 Pro kaldı fakat IMEI olayı HyperOS da sıkıntı diyorlar zaten Redmi'den biraz soğudum donanım bakımından da S10 üstün arada PUBG falan da atarım en azından PC olmayınca.

Redmi Note 11 Pro çok can yakar. Önermem zaten.

Alınmaz cihaz bitik durumda zaten kârıyla zor satarsınız pil bitik Face ID bitik ve en kötüsü yurt dışı yani bu cihazla Instagram tiktoka bakmaktan başka bir şey yapılmaz.

Alınmaz cihaz bitik durumda zaten kârıyla zor satarsınız pil bitik Face ID bitik ve en kötüsü yurt dışı yani bu cihazla Instagram tiktoka bakmaktan başka bir şey yapılmaz.

Yurt içi ama almayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…