12.000 TL'ye kadar 2K, 170+Hz, IPS, 1ms monitör tavsiyesi

Bu isteklerinizi tümüyle karşılar.

Eğer paraya kıyıp daha iyi bir marka ve model isterim derseniz:

Veya

VA panel de olur derseniz G65B bakabilirsiniz renkleri tepki süresi vs. güzeldir.

Ona takılacaksan hiç IPS alma derim o bütçede. Tepkime süresinde çok üzer. Ancak ayar çekebileceğini de unutmaman gerekiyor.

Hikayeli oyun oynuyor isen G65B öneririm gerek renk doğruluğu gerekse IPS panellerin siyahları iyi gösterememesini yaşamazsın tepki süresi olarak yine güzel bir modeldir.

Ona takılacaksan hiç IPS alma derim o bütçede. Tepkime süresinde çok üzer. Ancak ayar çekebileceğini de unutmaman gerekiyor.

Hikayeli oyun oynuyor isen G65B öneririm gerek renk doğruluğu gerekse IPS panellerin siyahları iyi gösterememesini yaşamazsın tepki süresi olarak yine güzel bir modeldir.

Hocam ben karar veremiyorum. Arkadaşa alıyoruz ve genelde FPS oyunları ya da Metin2, LoL tipi oyunlar oynuyor. Ben OLED kullandığım için hepsi bana kötü gelecek. Sen hangisini al diyorsan onu alayım.

G65B yeterli olacaktır bütçe dahilinde. Ha illa renk takıntısı varsa arkadaşınızın AOC Q27G4ZR alabilir yenileme hızı ve tepki süresi düşük diğer istekleri de karşılıyor gene.

G65B yeterli olacaktır bütçe dahilinde. Ha illa renk takıntısı varsa arkadaşınızın AOC Q27g4zr alabilir yenileme hızı ve tepki süresi düşük diğer istekleri de karşılıyor gene.

Görev tamam hocam. Akıllı TV özelliği de varmış. TV niyetine de kullanır hoparlör filan da varmış.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    42,2 KB · Görüntüleme: 17

Technopat Haberler

Geri
Yukarı