Evet, çoğunu karşılıyor fakat gidip kendim alabilmem gerekiyor. Kart ile ilgili sıkıntı yaşıyorum.Hocam sanırım bu tüm isteklerinizi karşılıyor (tüm olmasa da çoğu).
Sabit bir yerde olmadığım için tek seçeneğim dizüstü. Monster hakkında da biraz araştırma yapacağım. Alüminyum kasa istiyordum fakat hiçbir mağazada bulamadım. İnternetten alabilsem MSI'ın prestige serisi çok güzel aslında.RTX alınabiliyorken GTX ile kalmayın bence. Monster oldukça sağlam, herkesin her türlü şikayetini okuyabilirsiniz. Siz onlar gibi kullanmayacaksınız elbet. Belki hiç acımadan sağa sola laps diye koyuyorlar her masaya çıkardığı vakit.
Monster Tulpar T5 V19.2.1 Notebook
Monster Tulpar T5 V19.2.1 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Veya bana düşmez elbet ama şey de yapabilirsiniz. Hem oyunumu oynayıp hem de sağa sola işlerimi yapmak istiyorum derseniz 3500-4000 liraya ortalama bir dizüstü alıp kalan 7-8 bin liraya gayet mantıklı bir bilgisayar da toplayabilirsiniz.
Mesela bu dahili grafik olarak, işlemci olarak ve RAM, SSD olarak oldukça güzel bir seçenek olabilir.
Lenovo V15 82C7001HTX Notebook
Lenovo V15 82C7001HTX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
8500 lira para kalıyor. Gayet de güzel sistem toplanır. İleride donanımsal güncelleme yapması da kolay olur hem.
Monster ve bunun arasında kararsız kaldım. Araştıracağım.Hocam mağazalardan almak istiyorum dediğiniz için Vatan Bilgisayar'dan baktım. Mükemmel bir laptop bence. Sadece 2.58 KG bir ağırlığı var.
Omen By Hp 15-DH0005NT core i7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Omen By Hp 15-DH0005NT kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Omen By Hp 15-DH0005NT core i7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Omen By Hp 15-DH0005NT kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
i7-9750H işlemci, GTX 1660 Ti ekran kartı ve 120Hz IPS panel.
https://www.hepsiburada.com/msi-gl65-9sd-033xtr-intel-core-i7-9750h-16gb-256gb-ssd-gtx1660ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000N5X4B?magaza=Depopark
600-700 TL aşması o kadar da sorun değil aslında ama gidip alabilmem gerekiyor.Hem bütçeyi aşıyor hem de arkadaşımız internetten almak istemiyor.
600-700 TL aşması o kadar da sorun değil aslında ama gidip alabilmem gerekiyor.
Huawei Matebook Pro X çıkacakmış mağazalarda bulunmaya başladığı zaman ortalama fiyatı ne kadar olur? İsteklerimi karşılar mı?