12.000 TL'ye kadar dizüstü bilgisayar önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayara ihtiyacım var fakat 5000 TL'yi geçtiği için internetten alamıyorum. Beylikdüzü civarında bulunan mağazalardan almak istiyorum. Sağlam ve 15 Inc civarı olmalı. Monster tercih etmeyi düşünmüyorum çünkü sağlamlık konusunda epey kötü yorum okudum. Batarya performansı 6 saat ve üstü olursa iyi olur. Mümkünse ağırlığı da 2 kiloyu geçmesin. En yüksek grafiklerle LoL oynarken kolayca Alt+Tab yapabilmek istiyorum. RDR2 gibi ağır oyunları da en azından orta ayarlarda oynatırsa hoş olur. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam mağazalardan almak istiyorum dediğiniz için Vatan Bilgisayar'dan baktım. Mükemmel bir laptop bence. Sadece 2.58 KG bir ağırlığı var.

RTX alınabiliyorken GTX ile kalmayın bence. Monster oldukça sağlam, herkesin her türlü şikayetini okuyabilirsiniz. Siz onlar gibi kullanmayacaksınız elbet. Belki hiç acımadan sağa sola laps diye koyuyorlar her masaya çıkardığı vakit.

Veya bana düşmez elbet ama şey de yapabilirsiniz. Hem oyunumu oynayıp hem de sağa sola işlerimi yapmak istiyorum derseniz 3500-4000 liraya ortalama bir dizüstü alıp kalan 7-8 bin liraya gayet mantıklı bir bilgisayar da toplayabilirsiniz.
Mesela bu dahili grafik olarak, işlemci olarak ve RAM, SSD olarak oldukça güzel bir seçenek olabilir.

8500 lira para kalıyor. Gayet de güzel sistem toplanır. İleride donanımsal güncelleme yapması da kolay olur hem.

Yeni Tulpar T7 v21 modellerinde 90Wh batarya bulunuyor, şu video'ya göre PCMark testinde max parlaklık ve performans modunda 6 saat civarı alıyor.

Bunun dışında pil ömürlü oyun laptopu biraz zor. 4600H'li Nitro 5 var ama bütçenin çok altında, daha Türkiye'ye gelmemiş Legion 5i'ler var pil ömrü testleri daha yok, bir de yeni Omen 2020'ler var büyük bataryalı ama bunun da pil ömrü testlerini daha görmedik. Fakat bu laptopların bile web, mail vs. dışında 6 saate kolay ulaşacağını düşünmüyorum. Pil ömrü gereksinimini azaltır/kaldırırsanız daha çok seçeneğiniz açılır.

Performans gereksinimini kaldırırsanız da Thinkpad E495, E595 ve Swift 3 MX250 var güzel pil ömürlü. Bekleyebilirseniz de 4. nesil AMD'li Swift 3'ler de gelecek çok iyi pil ömürlü.

Hocam sanırım bu tüm isteklerinizi karşılıyor (tüm olmasa da çoğu ).
Evet, çoğunu karşılıyor fakat gidip kendim alabilmem gerekiyor. Kart ile ilgili sıkıntı yaşıyorum.
Sabit bir yerde olmadığım için tek seçeneğim dizüstü. Monster hakkında da biraz araştırma yapacağım. Alüminyum kasa istiyordum fakat hiçbir mağazada bulamadım. İnternetten alabilsem MSI'ın prestige serisi çok güzel aslında.
Monster ve bunun arasında kararsız kaldım. Araştıracağım.

Hem bütçeyi aşıyor hem de arkadaşımız internetten almak istemiyor.
600-700 TL aşması o kadar da sorun değil aslında ama gidip alabilmem gerekiyor.

Huawei matebook pro x çıkacakmış mağazalarda bulunmaya başladığı zaman ortalama fiyatı ne kadar olur? İsteklerimi karşılar mı?

Hocam dediğiniz ürün çok kaliteli ve güzele benziyor. Bu linkten ürünün özelliklerine göz atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…