Siemens'in de güzel ürünleri var, karşılaştırma videolarına bakabilirsiniz isterseniz. Annemlerin evinde şundan var:
Siemens Tam Otomatik Kahve Makinesi Tp507r04 Eq.5 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Farklı sertliklerde ve ml ayarında, çekirdek veya toz kahveyle kahve hazırlayabiliyor. Cihazın üzerinde sadece 5 farklı kahve tipi gösteriyor ama yanlış hatırlamıyorsam "Özel" modundan farklı çeşit sütlü kahveler vs hazırlanabiliyordu sanırım ama yine de araştırabilirsiniz.
Bir de gördüğüm kadarıyla Siemens makinenin Philips makineden farkı, Philips makinenin kendi süt haznesi var gibi gözüküyor. Benim attığım cihazda önünden bir hortum çıkıyor, onu süt dolu bir bardağa, kutuya vs koyuyorsunuz oradan emiyor. Bu sizin için bir artı mıdır eksi midir bilemiyorum, Philips'in kendi haznesini sürekli temizlemek gerektiği anlamına geliyor bu ama Siemens makinede bir bardak süt koyup onu kullandıktan sonra bulaşık makinesine yerleştirdikten sonra ekstra bir temizlik gerekmiyor. Siemens cihaz her açılıp kapandığında sıcak su ve buhar ile haznelerini temizliyor bu arada, ama tahminim Philips de bir şekilde temizliğini yapıyordur. Ha eğer Philips'in bu haznesinin özellikle bir artısı vardır onu bilemiyorum, yine araştırmayla çıkacaktır.
Bu arada attığınız ürünün aynısını Amazon daha ucuza kendisi satıyor, hem ucuz hem de özellikle iade konusunda çok daha yardımcı olduklarından tercih edebilirsiniz (eğer o modeli alacaksanız):
Bu linkte bir de Philips modellerinin karşılaştırıldığı bir ürün resmi var, ona da göz atabilirsiniz.