12.000 TL'ye kadar sistem önerisi

furkanyaki

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar dediğim gibi 10.000-12.000 TL bir oyuncu sistemi önerebilir misiniz? (Toplama olsun istiyorum)

APU sistem olur mu?
Burası 8 bin TL.
Bu da 3 bin TL monitör.
Bu da 600 TL klavye.

Evet. Artı klavye lazım.

Monitör 3000 TL desek. Kalıyor 9000 çok bir şey olmayacak ama tavsiye kalsın 1650 Super ve R5 3600 ikilisi yanına da anakartıdır falan bakarsın belki bütçeyi aşabilir hepsi birlikte ama şimdilik önerim bu ben olsam üstüne 3 000 TL daha biriktirip daha iyi PC bakarım.

Arkadaşın önerdiği sistem gayet ideal.

Ekran kartı nerede göremedim?

Ekran kartı nerede göremedim?
APU sistemin anlamı ekran kartsız sistem demek. Bu fiyata bulduğunuz ekran kartlı sistem çok eski olur. Bu tamamen güncel donanımlarla oluşturulmuş bir sistem. En güzel avantajı da ileride para biriktirdiğinde hiçbir şekilde donanım değiştirmeden yeni nesil ekran kartı (RTX-RX serisi) alıp takabilirsin.

Sistem öyle çalışır mı?

Sistem öyle çalışır mı?
Tabii ki. Sosyalde de bir sürü arkadaş böyle sistem kullanıyor. Para biriktirince isteyen ekran kartı alıyor. Bu fiyata bulduğunuz ekran kartlı sistemde Valorant ortalama 100 FPS veriyorsa bu en az 200 FPS verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…