12.000 TL'ye laptop önerisi

Berkaybey00

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu fiyat bandinda bir laptop ariyorum. Ekran kartli olmasi tabii ki baslica tercih sebebi lakin bu fiyatlara daha cok AMD APU sistemler bulunuyor ama yine de F/P tavsiyelerine ihtiyacım var. Yogunlukla web icin kullanacagim, arada orta seviye oyunlari oynayabilirim. Yuksek grafik takintim yok hele ki bu fiyatlarda dusuk grafik veya orta grafik yeterli olacaktir diye dusunuyorum. Ekstra olarak yuksek kapasite SSD'li bir model ariyorum.

Sahibinden ikinci el laptoplara bakabilirsin. 10. nesil i5 işlemcili, GTX 1050 1060 1650 ekran kartlı laptoplar bu fiyat bandında satılıyor.

Sahibinden ikinci el laptoplara bakabilirsin. 10. nesil i5 işlemcili, GTX 1050 1060 1650 ekran kartlı laptoplar bu fiyat bandında satılıyor.

Hocam peki herhangi bir problem teskil eder mi 2. el laptoplar, tabii test edip falan alacagim. Mesela 2. el bir laptopu test ederken nelere dikkat etmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…