Yeni monitör almaya karar verdim. 2K, 4K olması fark etmiyor. G-Sync olması tercihimdir. Kalitesiz monitör önerilmemesini rica ediyorum. İleride PlayStation 5 için de kullanabilirim. Ekran kartım 3060 Ti. Mevcut monitör ViewSonic VX2458 C-mhd. Bütçenin maksimum iki bin üstüne çıkabilirim.
@ardacanci@562410
Bir monitör e o kadar para vermek yerine sistem gelistirilebilir diye dusunuyorum ama sizin tercihiniz
Ne icin kullanacaksiniz? Boyut tercihiniz nedir?
Arkadaşlar yardimci olacaktir
En ucuz MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.166,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
IPS,TN,VA tamamen zevk meselesi. Oyuncusun diye IPS alma zorunluluğun yok. BenQ öyle bir TN yapmış ki ; Ben IPS kullandım asusun,benim için bir fark yok. Ama benQ kalitesi ve FPS üzerinde çok iyi geliyor.
En ucuz Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!