12.000 TL'ye oyun için sistem önerisi

Siz şehirden mi taşınıyorsunuz, gezmeye mi gidiyorsunuz anlamadım?
Eğer şehirden taşınıyorsanız gittiğinizde sipraiş verin, evinize gelsin, tatile çıkıyorsanızda dönüşte alın.
Ben 15 tatilde kuzenime gidicem 4 5 günlük oraya götürülürmü kasa 1.5 saat sürüyo nasıl göturebilirim

Monitörüde götürücem ailem götürülürmü ya kasa diyor

Ben 15 tatilde kuzenime gidicem 4 5 günlük oraya götürülürmü kasa 1.5 saat sürüyo nasıl göturebilirim

Monitörüde götürücem ailem götürülürmü ya kasa diyor
Dediğim gibi hocam, psu yu iyice araştırıp alın, ben pek anlamıyorum psu modellerinden, benim attığımı arkadaş beğenmemiş bilginiz olsun. Diğer arkadaşlarında görüşünü alıp alın sistemi.

Ben sizinkini sevdim ama sorum şu ben incehesapdan apu sistemi aldığımda psu ilemi gelecek yoksa internetten satınmı alacağım psu yazmıyor psu nun ne oldugu fln incehesapda

Gelmiycek psu heralde benmi görmüyorum özelliklerde yok

Bi sorum daha var kasa ile 1.5 saat yolculuk yapılırmı monitörü kucagimda tasisam zarar gorurmu kasa fln

Yani öyle sevdim demekle olmuyor hocam, ileride sorun çıkartabilir, iyice araştırıp alın aceleye getirmeyin.12k para vereceksiniz, az bir miktar değil.Paranıza yazık olmasın.
Diğer üyelerinde önerisini alın.
İleride bir sorun çıkarsa sorumluluk kabul etmiyorum.

Tm peki kasayla yolculuk yapılırmı 1.5 saatlik sorun çıkarmı bu soruya yanıt istiyorum

Bir sorum olacak bende incehesapdan alıcamda psu geliyomu yanında sistrmin psu ya ait bir bilgi yok

Son düzenleme:
Tm peki kasayla yolculuk yapılır mı 1.5 saatlik sorun çıkar mı bu soruya yanıt istiyorum.

Bir sorum olacak bende İncehesap'dan alacağımda PSU geliyor mu yanında sistrmin PSU'ya ait bir bilgi yok.

Bana geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…