12.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
13000
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bütçem ile 12 13 bin TL civarlarına çıkabilirim. Acaba bilgisayar olarak ne önerirsiniz acaba? Dizüstü de olur masaüstü de.

Amaç oyun ise 2. ele yönelmenizi öneririm.

Merhaba arkadaşlar. Bütçem ile 12 13 bin TL civarlarına çıkabilirim. Acaba bilgisayar olarak ne önerirsiniz acaba? Dizüstü de olur masaüstü de.
genelde oyun oynayacaksan o fiyata pek bi oyun bilgisayarı yok fakat sarı siteden 2. el alırsan belki bulabilirsin düzgün bişey

genelde oyun oynayacaksan o fiyata pek bi oyun bilgisayarı yok fakat sarı siteden 2. el alırsan belki bulabilirsin düzgün bişey
Sıfır olsum istiyorum oyle çok oyun oynuyan birisi drğilim max fifa 24 oynarım genelde fm24 ets gibi oyunlar oynuyorum ona gore bir bilgisayar lazım

Amaç oyun ise 2. ele yönelmenizi öneririm.
Çok oyun oynamıyorum hocam ets 2 fm 24 gibi düşük grafikli oyunlar oynuyorum sıfır onerebileceginiz varmıdır acaba ?

Bu fiyata anca bu hocam. Çok fazla bir performans beklemeeyin. 16k TL'ye RX 6600 kartlı bilgisayarlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…