12.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
13000
MONSTER Huma H4 V5.1.3 Intel Core I5-1235u 8gb Ram 500gb Ssd Freedos 14,1" Fhd Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu sistem nasıl peki. Ets yi şuan ki bilgisayarımda orta-düşük ayarlarda 30 40 fps ile oynuyorum fark olur mu sizce

16 k civarlarına çıkabilirim fakat sıfır olacak ise cihaz

Son düzenleme:

Buyrun:HAQQUS-GEN XXI / i3-12100F / RADEON RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM

ETS 2 dahil yüksek ayarlarda 1080p de sıkıntısız oynayabilirsiniz bu sistemle.

Fakat Gençer Gaming'deki sistemde PSU'yu 1400TL farkla FSP yapmanız gerekiyor. Ama alacağınıza değer bir sistem piyasada açamayacağı oyun yok.

Buyrun:HAQQUS-GEN XXI / i3-12100F / RADEON RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM

ETS 2 dahil yüksek ayarlarda 1080p de sıkıntısız oynayabilirsiniz bu sistemle.
Peki bu siteden alınır mı güvenilir mi hiç boyle bir siteden almadım da trendyolda felan var mıdır

Fakat Gençer Gaming'deki sistemde PSU'yu 1400TL farkla FSP yapmanız gerekiyor. Ama alacağınıza değer bir sistem piyasada açamayacağı oyun yok.
Hocam daha 15 bin i zor zor vericez 1.5 daha ekle diyorsun eklemesem de sistem iyi değil mi fazla oyun oynayan biri değilim

Attığım sistem tamamen güvenilir bir sitedir, bundan korkma. Eklemesende sistem iyi şimdilik bütçen buna yetiyorsa değiştirmeye pek fazla gerek yok. Sistem ETS 2 olsun tüm oyunları en yüksek ayarda oynatabilecek bir sistem.

Hocam bütçenizi çok fazla zorluyorsa ilk atılan nova Apu sistemi alın. Ileride paranız olunca Rx 6700 e kadar takabilirsiniz ekran kartı. NOT: ileride ekran kartı takmak için psuyu en az 550 watt secmelisiniz

Hocam bütçenizi çok fazla zorluyorsa ilk atılan nova Apu sistemi alın. Ileride paranız olunca Rx 6700 e kadar takabilirsiniz ekran kartı. NOT: ileride ekran kartı takmak için psuyu en az 550 watt secmelisiniz
Hocam ben öyle bilgisayardan çok fazla anlıyan birisi değilim o yüzden bir kere para vereyim daha da sorun yaşatmasın kadasındayım şuan ki bütcem 10 11k biraz daha biriktirip o 15k lık bilgisayarı almayı düşünüyorum hiç bir şey eklemeden şuan da monitor de lazım monitor olarak ne onerirsin max 1.5k ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…