Bu sene yazılım mühendisliğine başlıyorum. İşimi görecek bir laptop almak istiyorum. RAM 16 ve daha yüksek, SSD'de 500 üstü olmalı.
Aşağıdaki mantıklı geldi bana başka önerileriniz varsa bakabilirim. Dell Vostro 3520 N1614PVNB3520U 008 Notebook
@GerginGörünüşlüAdam Epey üzerinden karşılaştırma yapmak pek mantıklı değil. Dell cihazın artı yanı Hz değeri ama sizin için önemli olacak işlemci gücünde Acer önde. RAM sonradan yükseltilebilir.
@GerginGörünüşlüAdam Epey üzerinden karşılaştırma yapmak pek mantıklı değil. Dell cihazın artı yanı Hz değeri ama sizin için önemli olacak işlemci gücünde Acer önde. RAM sonradan yükseltilebilir.
Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER0084TR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Son karar olarak bunu almayı düşünüyorum. Attığınız ACER bilgisayar ile aynı işlemciye sahip RAM frekansı da daha yüksek.
Bana daha iyi gibi geldi. Bunu alıp RAM artıracağım. Kronik bir sorunu var mıdır acaba?
9 taksite vade farkı da vermiyor. Fiyat baya iyi yani.
Sizi son kez rahatsız ediyorum.
Alttaki iki model arasında kaldım
www.amazon.com.tr/A515-57-56RQ-Bilgisayarı-i5-12450H-Graphics-Paylaşımlı/dp/B0D7ZZB57G
@GerginGörünüşlüAdam 12500H , 12450H'dan daha iyi işlemci bariz. Peki aradaki farkı kullanacak kadar ağır çalışacak mısnız hiçbir fikrim yok. Acer ise kasa ve panel olarak daha iyi. Bence son karar sizin olmalı.