12.000 TL'ye yenilenmiş iPhone tavsiyesi

Bütçe
12.000TL
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 12.000 TL bütçem var. Yenilenmiş iPhone almak istiyorum. Telefonda oyun falan oynamam. Sadece Instagram, banka uygulamaları, iş uygulamaları vs. kullanıyorum. Tavsiyeniz varsa beklerim. Taksitle alacağım için yenilenmiş istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

1000 lirası olsa bile iPhone isteyecek türkler. 12360TL'ye anca yenilenmiş 8 Plus var

Bu tarz iPhone önerisi isteyenleri anlamıyorum. Alabileceğin en yeni modeli al o paraya. Biri diğerinden şu konuda çok daha iyi falan diyemiyoruz, iPhone mu istiyorsun? Paranın yettiği en yenisini al.

İşlemci falan olarak önceliğin olur, içlerinden sürüm farkına göre seçeriz ama diğer türlü boşa soru gibi.

Yenilenmiş iPhone tavsiye etmiyorum. Android tarafında sıfır Samsung A34 5G, iPhone tarafında ikinci el SE3 (2022) alabilirsiniz.

Yenilenmiş yerine ikinci el alman daha mantıklı olur.
•iPhone SE3-SE2
•iPhone XS-XR bak.

Yenilenmiş iphone almayın garantisi yoktur 0 gibi kullanılmaz hem zaten arızalı diye verilmiyormu? Boş iştir para ve emeğe yazık olur

Yenilenmiş iphone almayın garantisi yoktur 0 gibi kullanılmaz hem zaten arızalı diye verilmiyormu? Boş iştir para ve emeğe yazık olur
Yenilenmiş cihaz arızalı cihaz demek değil. Ayrıca 1 yıl garantileri oluyor. Ama değiştirilen parçalar yan sanayi/kalitesiz olduğu için tercih etmek pek doğru olmaz.

Yenilenmiş almayın hocam pişmanlıktır ben aldım 1 2 hafta sonra Touch ID bozulmuştu telefoncuya kontrol ettirdiğimde adam bana orijinal parçası yok bu telefonun dedi iade ettim sonra.
Easy cep.

Sahibinden 10 13 arası temizinden iPhone X alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…